ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλος σκότωσε έναν άντρα και κρατά ομήρους σε εργοστάσιο στη Μόσχα - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Ένοπλος σκότωσε έναν άντρα και κρατά ομήρους σε εργοστάσιο στη Μόσχα - LIVE ΕΙΚΟΝΑ

Μεταξύ των ομήρων και δικαστικοί επιμελητές που βρίσκονταν στο εργοστάσιο για να εισπράξουν χρέη

Ομηρία σε εξέλιξη βρίσκεται το πρωί της Τετάρτης 27/12 στη Μόσχα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς, ενώ σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti, ο ένοπλος δράστης τώρα κρατά «αρκετούς ομήρους».

 Δράστης είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του εργοστασίου ζαχαροπλαστικής Menshevik στη νοτιοανατολική Μόσχα, όπως αναφέρει το sputniknews.com. Μετά από διαπληκτισμό με τον νυν ιδιοκτήτη, έβγαλε όπλα και πυροβόλησε στο χώρο τραυματίζοντας θανάσιμα έναν φύλακα. Αμέσως μετά επιχείρησε να το σκάσει παίρνοντας ομήρους.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για τρεις τραυματίες, ενώ το Russia Today μεταδίδει πως μεταξύ των ομήρων είναι και δικαστικοί επιμελητές που βρίσκονταν στο εργοστάσιο προκειμένου να γίνει διευθέτηση χρεών.

«Η συμπλοκή έγινε μεταξύ συνεργατών με αφορμή μια διαφορά για την ιδιοκτησία ενός χώρου, στις 9:13 το πρωί στην οδό Ιλοβάισκαγια, στο διαμέρισμα 20, του κτηρίου 1. Ένας από τους εμπλεκόμενους τραυμάτισε τον άλλον, ενώ το θύμα της συμπλοκής πέθανε. Η αστυνομία επιχειρεί για την σύλληψη του δράστη», δήλωσε στο RIA Novosti ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή και επιχειρεί να διαπραγματευτεί με τον δράστη, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει διατυπώσει αιτήματα.   

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΕΙΚΟΝΑ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top