ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον νέο χρόνο το ‘όραμα’ του Προέδρου για τη νέα Κύπρο

Με τον νέο χρόνο το ‘όραμα’ του Προέδρου για τη νέα Κύπρο

Στις 2 Ιανουαρίου και σε συνέντευξη Τύπου αναμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα της νέας του διακυβέρνησης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Το «masterplan» της χώρας, όπως σχολίασε σε ανάρτησή του ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Μιχάλης Σοφοκλέους, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που «δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν».

Το «όραμα», όπως εξήγησε στην ιστοσελίδα μας, η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Αναστασιάδη και βουλευτής Αννίτα Δημητρίου, θα είναι εφ’ όλης της ύλης και θα παρουσιαστεί σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Αποτελεί, σίγουρα, το πρόγραμμα διακυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη όσον αφορά το Κυπριακό, την Οικονομία και όλους τους τομείς της κυπριακής πραγματικότητας και θα παρουσιαστεί τέσσερις μέρες μετά την υποβολή της υποψηφιότητάς του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τον Πρόεδρο θα πλαισιώνουν και κάποιοι από τους Υπουργούς της παρούσας διακυβέρνησης, πράγμα που αποτελεί σημείο έντονης συζήτησης για τη συμμετοχή ή όχι στην προεκλογική εκστρατεία.

Πάντως, την ίδια μέρα, στις 2 Ιανουαρίου, είναι προγραμματισμένο το ταξίδι του Προέδρου Αναστασιάδη στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και στις 3 η έναρξη των επαφών του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top