ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι συρματοπλέγματα, το βέτο των ψευδοαστυνομικών και το ΓΣΕ (photos)

Κάτι συρματοπλέγματα, το βέτο των ψευδοαστυνομικών και το ΓΣΕ (photos)

Γράφει ο Κύπρος Εγγλέζος

Τα χρόνια περνούν, το πρόβλημα του νησιού εκτός του ότι δεν λύνεται εδώ και δεκαετίες, άρχισε και μένει βαθιά ριζωμένο στο… πίσω μέρος του μυαλού. Ξεθωριάζει…

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που περιμένουν με ανυπομονησία και πιστεύουν πως ακόμη υπάρχει ελπίδα, έστω και μια στο εκατομμύριο. Πάνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο υπόλοιπο μέρος του νησιού για να δουν από κοντά το μέρος όπου μεγάλωσαν, όπου έζησαν, όπου… δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Αμμόχωστος!
Μεγάλο κεφάλαιο. Μεγάλο κεφάλαιο και για ποδοσφαιρόφιλους. Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα, σε κάθε “βαρωσιώτικο” ντέρμπι περιμένουν με λαχτάρα το επόμενο να διεξαχθεί στην πόλη όπου ανήκουν. Μέχρι στιγμής, απλά περιμένουν.

Το ThemaSports βρέθηκε… κοντά στο ΓΣΕ, καθώς όπως γνωρίζουμε το γήπεδο όπου αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες της πόλης, βρίσκεται στην πλευρά της Αμμοχώστου που δεν έχει δει κανείς!

Ένας δρόμος, ένα σπίτι και κάτι συρματοπλέγματα μας χώριζαν από το να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκεται το ΓΣΕ και κάτι… αστυνομικοί του ψευδοκράτους μας απαγόρευσαν να τραβήξουμε έστω μια φωτογραφία.

Περίπου 30 μέτρα μακριά από το ΓΣΕ, χτίστηκε το Dr. Fazil Kucuk Stadium, ένα γήπεδο που μας το… πλάσαραν ως Δημοτικό Στάδιο Αμμοχώστου, χωρητικότητας 7.000 θεατών. Εξαιρετικός χλοοτάπητας και γενικά σαν γήπεδο, κεντρίζει το ενδιαφέρον, ενώ πιο πίσω διακρίνεται η εκκλησία του Άγιου Ιωάννη. Σε αυτό το γήπεδο αγωνίζεται η Mağusa Türk Gücü S.K. για το ψευδοπρωτάθλημα. Ομάδα που ιδρύθηκε το 2005 με χρώματα το κίτρινο και το πράσινο.

Με τους αστυνομικούς να μην δέχονται να τραβήξουμε ούτε μια φωτογραφία, κατευθυνθήκαμε στο αυτοκίνητο κάνοντας κάποια “κλικ” πριν μας αντιληφθούν με το ΓΣΕ να παραμένει μια ανάμνηση…

Ευχή μας και όλων, να επανενωθεί αυτό το ταλαιπωρημένο νησί και οι δύο ομάδες να αγωνιστούν και πάλι στην πόλη τους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top