ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρωτιά του Ντέλε Άλι… που κάνει τους Ζλάταν, Ρονάλντο, Καβάνι κι άλλους να ακολουθούν! (photos)

Η πρωτιά του Ντέλε Άλι… που κάνει τους Ζλάταν, Ρονάλντο, Καβάνι κι άλλους να ακολουθούν! (photos)

Ο Ντέλε Άλι προσπαθεί να «κλέψει» λίγα από τα φώτα που πέφτουν πάνω στον Χάρι Κέιν, αφού έχει κι εκείνος να επιδείξει μια διόλου αμελητέα επίδοση, αυτό των περισσότερων γκολ πριν κλείσει τα 22 μεταξύ κορυφαίων επιθετικών.

Ο Χάρι Κέιν είναι το πρόσωπο του Δεκεμβρίου, αλλά και ολόκληρου του 2017 στην Αγγλία και όχι μόνο, σκοράροντας τρεις φορές απέναντι στη Σαουθάμπτον και φτάνοντας σε πολλές «κορυφές».

Ο Άγγλος σέντερ φορ έφτασε τα 57 γκολ μέσα στο 2017, ξεπερνώντας τον Λιονέλ Μέσι στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ, ενώ με τα 39 από αυτά να είναι στην Πρέμιερ Λιγκ, άφησε πίσω του τον Άλαν Σίρερ (38).

Η Τότεναμ ωστόσο ευτυχεί να έχει στις τάξεις της άλλον έναν επιθετικό με ξεχωριστή σχέση με τα δίχτυα, την οποία υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία! Ο λόγος για τον Ντέλε Άλι, που με το γκολ του εναντίον των «Αγίων» στο Γουέμπλεϊ στην Boxing Day συμπλήρωσε 54 στο πρωτάθλημα στην καριέρα του, ενώ δεν έχει κλείσει καν 22 χρόνια ζωής.

Με αυτόν τον αριθμό έπιασε στη σχετική λίστα τον Λιονέλ Μέσι και ξεπέρασε «killers» όπως τον Ικάρντι, τον Σουάρες, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλους, που σε αντίστοιχη ηλικία προσέγγισαν λίγο ή πολύ, αλλά δεν έφτασαν σε αυτόν.

Από αυτά, τα 32 είναι στην Premier League και τα υπόλοιπα 22 είναι στη League One, με τη φανέλα της Μίλτον Κέινς Ντονς, απ’ όπου τον απέκτησε η Τότεναμ. Στην καριέρα του έχει σκοράρει συνολικά 64 φορές με συλλόγους και δυο φορές με τις Εθνικές Ομάδες της Αγγλίας.

Φυσικά, η σύγκριση τον βγάζει πιο πίσω από άλλους, όπως τους Ρονάλντο (101), Ραούλ (86), Μάικλ Όουεν (73), Ρομέλου Λουκάκου (70), Σέρχιο Αγουέρο (64) και Γουέιν Ρούνεϊ (59), όμως δεν παύει να αποτελεί τιμή για τον νεαρό φορ των «πετεινών» ότι βάζει το όνομά του δίπλα στους προαναφερθέντες.

gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top