ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λορένσο Εμπεσίλιο… λίγο πριν τα πρώτα του «γενέθλια»!

Λορένσο Εμπεσίλιο… λίγο πριν τα πρώτα του «γενέθλια»!

Σ’ ένα μήνα συμπληρώνει 1 χρόνο παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ. Η μεταγραφή του είναι γεγονός πως ταρακούνησε τους πάντες αφού δεν ήταν ένας τυχαίος ποδοσφαιριστής ο Λορένσο Εμπεσίλιο.

Στα 19 του έκανε ντεμπούτο με τον Άγιαξ πέρασε από Ουκρανία και Ρωσία πριν καταλήξει στα 26 του χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Στους 11 μήνες που βρίσκεται στον Αρχάγγελο ο Ολλανδός πέρασε πολλά και διάφορα.

Άκουσε πολλά, έφτασε ένα βήμα πριν την αποχώρηση, έσκυψε όμως το κεφάλι και κατάφερε μέσα από την αγωνιστική του πειθαρχία και σκληρή δουλειά να ανατρέψει το σε βάρος του κλίμα και να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην 11άδα του ΑΠΟΕΛ.

Οι 33 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις, σε συνδυασμό με τα 5 γκολ και τις 5 ασίστ του αποδεικνύουν την ποιότητα του χαρισματικού μέσου.

Σκόραρε με Ομόνοια και ΑΕΛ την περσινή περίοδο και με Ολυμπιακό, Ερμή και Ανόρθωση φέτος ενώ οι 5 ασίστ του έγιναν κόντρα στην Σλάβια Πράγας (2), Σαλαμίνα, Ολυμπιακό και Δόξα.

Βαρόμετρο στα πλείστα παιχνίδια των πρωταθλητών μέσα από την αγωνιστική του παρουσία, με τον Γιώργο Δώνη να του δείχνει την εμπιστοσύνη που ο ίδιος ήθελε ώστε να ανεβάσει ταχύτητες και να γίνει ο ηγέτης των πρωταθλητών.

Λίγο πριν συμπληρώσει 1 χρόνο στον ΑΠΟΕΛ ο Λορένσο Εμπεσίλιο απέδειξε το πόσο σπουδαίος παίκτης είναι δικαιώνοντας αυτούς που τον επέλεξαν για να τον φέρουν στην ομάδα.

Φυσικά έχει πολλά ακόμα να δώσει ο Γιώργος Δώνης περιμένει και άλλα… γι’ αυτό και η κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τα πόδια του Ολλανδού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top