ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ: «Χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή Γερμασόγειας η Αστυνομία-Ψάχνουν για άσπρο αυτοκίνητο

  ΛΕΜΕΣΟΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ: «Χτενίζει» την ευρύτερη περιοχή Γερμασόγειας η Αστυνομία-Ψάχνουν για άσπρο αυτοκίνητο

 Αναζητούν το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες της ληστείας που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 28/12.

 Διαβάστε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Ληστεία στη ΣΠΕ Γερμασόγειας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας εδώ και μερικά λεπτά στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής Γερμασόγειας περιπολικά της Αστυνομίας αναζητούν συγκεκριμένο όχημα, άσπρου χρώματος, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στη ληστεία που διαπράχθηκε την Πέμπτη 28/12 στη ΣΠΕ Γερμασόγειας.

 Συγκεκριμένα περιπολικά της Δύναμης «χτενίζουν» τις περιοχές ανατολικά και βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού-Λευκωσίας σε μια προσπάθεια να βρεθεί και να ανακοπεί το όχημα, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες μαρτυρίες οι οποίες και αξιολογούνται ως προς την κατεύθυνση που κινήθηκε το ύποπτο όχημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE