ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Φυλακές των νησιών Φίτζι δύο Κύπριοι-Για τι κατηγορούνται-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στις Φυλακές των νησιών Φίτζι δύο Κύπριοι-Για τι κατηγορούνται-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπλεξίματα με το νόμο για δύο Κύπριους στα νησιά Φίτζι. Φαίνεται πως συνελήφθησαν εδώ και 9 μέρες και κρατούνται  μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Fijivillage.com οι δύο συμπατριώτες μας (Λ.Π και Κ.Π) θα παραμείνουν στο κελί για άλλες 7 μέρες αφού ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησής τους μέχρι τις 4 Ιανουαρίου 2018 όταν και ορίστηκε η δικάσιμος.

Το τοπικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δύο Κύπριοι εμπλέκονται σε ύποπτες συναλλαγές στα ATM ενώ κατηγορούνται και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

O δικηγόρος των δύο Κυπρίων ζήτησε από το δικαστήριο όπως οι πελάτες του μεταφερθούν σε άλλο χώρο από τα Αστυνομικά κρατητήρια, καθώς τα δύο αδέλφια δεν μπορούν να κοιμηθούν άνετα με το αίτημα τους να απορρίπτεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top