ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βροχές και χιόνια μπαίνει ο νέος χρόνος - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Με βροχές και χιόνια μπαίνει ο νέος χρόνος - Ο καιρός μέχρι την Πρωτοχρονιά

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Παρασκευή 29/12 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 30/12 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα.

Την Κυριακή 31/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Τη Δευτέρα 1/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα με σταδιακή βελτίωση μετά το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top