ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από έναν μικρό φίλο της ΑΕΛ…

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από έναν μικρό φίλο της ΑΕΛ…

***Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου της ΑΕΛ στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο…

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Έχω βαρεθεί όλα αυτά τα χρόνια να ζητάω πράγματα από σένα και να με γράφεις στα «παλιά σου τα παπούτσια». Ένα πρωτάθλημα πήραμε το 2012 και μας βγήκε ξινό τα επόμενα χρόνια.

Εγώ ήμουν μικρός βέβαια και δεν το χάρηκα και τόσο, αφού δεν πολυκαταλάβαινα, όμως τώρα καταλαβαίνω τα πάντα και σε ερωτώ. Εμείς οι ΑΕΛίστες δηλαδή, δεν έχουμε ψυχή;

Οξά όπως λέει και ο πατέρας μου, εκαταντήσαμεν η «συτζιά του μαύρου»; Για φέτος δεν έχω να σου ζητήσω τίποτα, αφού κουράστηκα.

Ούτως ή αλλιώς, δεν θα πραγματοποιήσεις καμία από τις ευχές/επιθυμίες μου, οπόταν χαμένος κόπος και απλά θα ελπίζω άδικα και θα ονειρεύομαι.

Τι να σου ζητήσω δηλαδή; Να βοηθήσεις την ΑΕΛ μου να βγει ξανά στην Ευρώπη ή να μας φέρεις επιτέλους έναν γκολτζή επιθετικό; Και μην μου πεις ότι μας βοήθησες να πάρουμε τον Πιέχ και τον διώξαμε, γιατί για έναν Πιέχ που «έφερες», υπάρχουν και δέκα Νιάνγκ.

Εντάξει, δεν λέω, πέρσι βοήθησες τουλάχιστον να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά τι να το κάνω άμα δεν έβαλες το χέρι σου να μπούμε στους ομίλους ή έστω να πάμε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και επέτρεψες σε έναν «χασάπη» διαιτητή να μας «σφάξει» στον επαναληπτικό με την Αούστρια Βιέννης; Λες και δεν μας έφταναν όλα αυτά τα χρόνια οι δικοί μας «χασάπηδες».

Ένα κύπελλο σου ζήτησα Άγιε Βασίλη μου, ένα μαυρογέριμο κύπελλο το οποίο έχουμε να κατακτήσουμε από το 1989. Ο πατέρας μου ήταν νιος και «γέρασε» και ακόμα περιμένει. Αγανάκτησε μάλιστα σε τέτοιο βαθμό μετά τον τελικό του 2015, που είπε ότι μακάρι να μη ξαναπάμε τελικό, αν είναι να πηγαίνουμε και να το χάνουμε και είπε ακόμη ότι καλύτερα να ξαναπάμε, μόνο όταν θα είναι γραφτό μας να το κατακτήσουμε.

Και σε ρωτώ λοιπόν. Πότε έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις αυτή την επιθυμία μου; Ένα κύπελλο σου ζήτησα και πέρσι, παρότι όταν σου έγραψα το γράμμα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα και όχι μόνο το πήρε και πάλι ο Απόλλωνας, αλλά φέτος αποκλειστήκαμε από τον Α΄ γύρο από ομάδα Β΄ κατηγορίας!

Με απογοήτευσες πολύ και άρχισα πλέον να μην πιστεύω σε σένα, όπως ο οπαδός του ΠΑΟΚ, στο βίντεο που είδα στο youtube.

 

Ελπίζω κάποια στιγμή να με διαψεύσεις, αλλιώς θα σταματήσω να σου γράφω. Για φέτος, ξαναλέω ότι δεν έχω να σου ζητήσω τίποτε, αφού βαρέθηκα.

Α! Μάλλον έχω να σου ζητήσω κάτι, τώρα που το θυμήθηκα. Φέρε επιτέλους στην ΑΕΛ μας έναν επενδυτή δισεκατομμυριούχο (και εκατομμυριούχους μας κάνει, αρκεί να έχει πολλά) από την Ουκρανία ή τη Ρωσία, τόσα ταξίδια κάνει ο πρόεδρος μας εκεί, μπας και δούμε κάποτε «άσπρη» μέρα.

Αν και με τόση «αγάπη» μου μας έχεις, είμαι σίγουρος ότι το πολύ πολύ να μας στείλεις κάποιον «σωτήρα» σαν αυτόν που μας έστειλες παλιά με το «σέξι φούτμπολ» (ήμουν αγέννητος τότε, όμως μου έχει διηγηθεί την ιστορία σαν παραμύθι ο πατέρας μου), αλλά όπως μας έμαθαν στο σχολείο, «η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία»…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top