ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν έξω από τα γραφεία για δύο ημέρες

ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο εκρηκτικός μηχανισμός ήταν έξω από τα γραφεία για δύο ημέρες

Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αφού όπως διαφάνηκε από το κλειστό κύκλωμα η χειροβομβίδα ρίφθηκε από την Τετάρτη (27/12) και εντοπίστηκε την Παρασκευή (29/12).

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης η χειροβομβίδα η οποία ερρίφθη σε ταξιδιωτικό γραφείο στην οδό Μαρκώνη βρισκόταν εκεί εδώ και δύο ημέρες.

Αυτό διαφάνηκε από το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες που φαίνεται πεζός να προσεγγίζει το σημείο γύρω στις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης και να ρίχνει τη χειροβομβίδα και να αναχωρεί.

Ο λόγος για τον μη εντοπισμό της χειροβομβίδας ήταν το γεγονός ότι τα γραφεία ήταν κλειστά για την περίοδο των Χριστουγέννων και μόλις την Παρασκευή άνοιξαν την χειροβομβίδα εντόπισε ο ιδιοκτήτης του γραφείου. Μετέπειτα ειδοποίησε την Αστυνομία και οι πυροτεχνουργοί βρέθηκαν στην σκηνή για αδρανοποιήσουν την χειροβομβίδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Για επιστημονικές εξετάσεις η χειροβομβίδα

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όπως αναφέρει η εφημερίδα Πολίτης το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος εγκληματικών στοιχείων και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top