ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κραυγή απόγνωσης για τον αδερφό της που θα κάνει Πρωτοχρονιά στις Κ. Φυλακές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κραυγή απόγνωσης για τον αδερφό της που θα κάνει Πρωτοχρονιά στις Κ. Φυλακές

Το Σάββατο (30/12) επικοινώνησε με τα γραφεία του ThemaOnline απελπισμένη μητέρα μονογονιός.

Δεν ζήτησε καμία βοήθεια για την ίδια. Η σκέψη της ήταν στον 40χρονο αδερφό της, ο οποίος από την Παρασκευή (29/12) βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές.

Όπως μας εξήγησε, εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης επειδή δεν κατέβαλλε στην πρώην σύζυγό του διατροφή για τα δυο παιδιά τους που είναι σε εφηβική ηλικία.

Πρόσθεσε ότι το οφειλόμενο ποσό είναι περίπου 6.000 κι ότι αφορά διατροφές δυο χρόνων.

«Ξέρω ότι η νύφη μου με ένα μικρό ποσό θα υπέγραφε για να βγει από τη φυλακή. Δεν είναι κακός άνθρωπος ο αδερφός μου. Είναι αλήθεια ότι έκανε λάθη στη ζωή του. Δεν μπορώ, βέβαια, να αδικήσω την πρώην νύφη μου. Ξέρω όμως ότι αν της καταβάλει ένα μικρό ποσό θα υπογράψει για να βγει από τη φυλακή. Μακάρι να μπορούσαμε εμείς να τον βοηθήσουμε οικονομικά, αλλά δεν είμαστε σε θέση. Η μητέρα μου και ο αδερφός μου πήγαν στις Κεντρικές Φυλακές το πρωί για να του πάρουν ρούχα» μας είπε μεταξύ άλλων η κοπέλα.

Όταν της εξηγήσαμε πως εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά και ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος, συμφώνησε μαζί μας. Μας παρακάλεσε, όμως, αν μπορούμε να δημοσιεύσουμε κάτι. «Ίσως κάποιος άνθρωπος με ευαισθησίες και οικονομική άνεση να μπορέσει να βοηθήσει με ένα μικρό ποσό και να βγει από τη φυλακή ο αδερφός μου», ανέφερε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top