ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και καταιγίδες στο «καιρικό μενού»-Ποια θα είναι η κατάσταση την Πρωτοχρονιά

Βροχές και καταιγίδες στο «καιρικό μενού»-Ποια θα είναι η κατάσταση την Πρωτοχρονιά

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια και ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με κατά τόπους βροχές ή και καταιγίδα. Στα ορεινά αναμένεται να πέσει χιόνι ή  χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο  εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα 1Η  Ιανουαρίου το 2018 ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως χιόνια στα ορεινά, αλλά από το μεσημέρι αναμένεται αισθητή βελτίωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top