ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από φωτιά που προκλήθηκε από κάρβουνα για καπνιστήριο - Την έσωσε η κόρη της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κινδύνεψε ηλικιωμένη από φωτιά που προκλήθηκε από κάρβουνα για καπνιστήριο - Την έσωσε η κόρη της

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 31ης Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 1ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 25 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές,9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου η ώρα 14.02 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία στην Λεωφόρο Σωτήρας στο Παραλίμνι. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός ΄Λοχία Αδάμου Αδάμου΄ με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Η πυρκαγιά ήταν στην κουζίνα της κατοικίας και προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές σε εξοπλισμό της κουζίνας αλλά και αρκετές ζημιές σε όλη την κατοικία λόγω του καπνού και των θερμών αερίων. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε κατάσβεση μικρών εστιών , εξαερισμός και επιθεώρηση.

Σε μια άλλη υπόθεση η ώρα 02.37 ξημερώματα Πρωτοχρονιάς λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια οικία στην Οδό Αρχαγγέλου , στη Λακατάμια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως ΄Λοχία Σπύρου Τταντή ΄με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.29. Η πυρκαγιά ήταν στο υπνοδωμάτιο της οικίας και επεκτάθηκε και στη στέγη προκαλώντας αρκετές ζημιές. Κατασβέστηκε με τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος και έγινε επίσης χρήση 3 αναπνευστικών συσκευών καθώς επίσης και εξαερισμός της οικίας. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα έπαθε εκτεταμένες ζημιές το υπνοδωμάτιο με το περιεχόμενο του, μέρος του σαλονιού και της στέγης. Στην οικία κατοικούσε μια ηλικιωμένη οποία μετακινήθηκε από την κόρη της η οποία διέμενε σε διπλανό σπίτι πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα κεριά και κάρβουνα καπνιστηριού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top