ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το 3-0 δεν τους αποπροσανατολίζει…

Το 3-0 δεν τους αποπροσανατολίζει…

Θεωρείται δεδομενο πως ο Ιβάιλο Πέτεφ θα κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Ομόνοιας στο ματς με την Αλκή (02/01, 19:00), αφού παρά το ότι η ομάδα του κράτησε το μηδέν παθητικό στο παιχνίδι της προηγούμενης (17ης) αγωνιστικής απέναντι στην Πάφο, είχε και πάλι αρκετές στιγμές ασυνεννοησίας και αδράνειας που όμως δεν στοίχισαν.

Θυμίζουμε ότι η τετράδα της άμυνας στον συγκεκριμένο αγώνα αποτελούταν από τους Γουίλιαμ Σοάρες, Τζαϊλσον, Καντέ και Κατελάρη, ενώ κάτω από τα δοκάρια ήταν ο νεαρός Χριστοδούλου.

Πλέον, είναι σαφώς πιο έτοιμος ο έμπειρος τερματοφύλακας Μιχαΐλοφ και ίσως πάρει φανέλα βασικού, ενώ όλα είναι ανοιχτά για τις υπόλοιπες θέσεις στα μετόπισθεν.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις από τη μέση και μπροστά, με τους Μαργκάσα και Άλεξ Σοάρες να είναι φαβορί για τον άξονα, όπως και οι Χριστοφή-Τζαρσίνιο για τα άκρα της επίθεσης, ενώ αν ο Βούλγαρος τεχνικός κατεβάσει την Ομόνοια με 4-4-2, τότε δύσκολα θα “σπάσει” το δίδυμο Ντάρμπισαϊρ και Ράφα Λόπες στη “γραμμή κρούσης”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top