ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιθανό sold out με το καλημέρα της νέας χρονιάς…

Πιθανό sold out με το καλημέρα της νέας χρονιάς…

Μετά την σημερινή τελευταία προπόνηση, θα ξεκαθαρίσει αν οι Άλεξ Ντα Σίλβα, Άλεφ και Σαρδινέρο θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το αυριανό Λεμεσιανό ντέρμπι.

Οριστικά έξω θα είναι οι Παπουλής και Μάγκλιτσα, οι οποίοι θα χρειαστούν ακόμα κάποιες μέρες για να δοκιμάσουν να γυμναστούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Κάνοντας εκτίμηση για την ενδεκάδα, λογικά ο Αυγουστή θα επαναφέρει τον Βασιλείου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεξιά θα είναι ο Πέδρο. Κεντρικοί μπακ οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Τριάδα στο κέντρο οι Σακέτι, Άλαν και Μαρτίνες. Δεξί εξτρέμ ο Αντόνιο Γιάκολις και αριστερό ο Σκέμπρι. Σέντερ φορ ο «σεληνιασμένος» τον τελευταίο καιρό Εμίλιο Ζελάγια.

Με το καλημέρα του νέου χρόνου, φαντάζει πιθανό το πρώτο sold out από τους οπαδούς του Απόλλωνα. Τα τελευταία τρία παιχνίδια του 2017, φάνηκε η διάθεση τους να στηρίζουν πιο μαζικά την ομάδα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πέραν από το παιχνίδι στο Τσίρειο απέναντι στον Ολυμπιακό, πολύ μεγάλη ήταν η παρουσία τους και στα ματς με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και με τον Ερμή στο ΓΣΖ. Οι Απολλωνίστες δεν πάνε γήπεδο, μόνο για τον αυτονόητο λόγο.

Τη στήριξη της ομάδας με τον παλμό και τη φωνή τους, αλλά και για να απολαμβάνουν από κοντά το ελκυστικό ποδόσφαιρο που αποδίδει το συγκρότημα του Αυγουστή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top