ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μουδιασμένο το παζάρι… Πως σκέφτονται στα μεγάλα μαγαζιά…

Μουδιασμένο το παζάρι… Πως σκέφτονται στα μεγάλα μαγαζιά…

Αν εξαιρεθεί ο ΑΠΟΕΛ, οι άλλες μεγάλες ομάδες ακόμα δεν έχουν κάμει μετεγγραφή. Γενικά παρουσιάζεται μουδιασμένο, μέχρι στιγμής, το παζάρι των μετεγγραφών. 

Ο ΑΠΟΕΛ επειδή χτυπήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, συν το ότι έχει οικονομική ρευστότητα (ελέω των εσόδων του Τσιάμπιονς Ληγκ), ήδη απέκτησε τους Ντελατόρε και Πολιάκοφ, σύντομα θα προσθέσει άλλους δυο παίχτες στις επιλογές του Δώνη. O… τελευταίος σοβαρός τραυματισμός του Καρλάο, θα φέρει -όπως λένε τα ρεπορτάζ- κι άλλον κεντρικό αμυντικό (τέτοιος είναι κι ο Πολιάκοφ). 

Επίσης οι γαλαζοκίτρινοι θα πάρουν ακραίο επιθετικό, πληροφορίες λένε ότι υποψήφιος για αποχώρηση είναι (πλέον) ο Μπερτόλιο. 

Στον κυπελλούχο Απόλλωνα, ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα κάμουν (εκτός απρόοπτου) μετεγγραφή παίχτη για τον κατάλογο Α’. Αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να πάρουν παίχτη για τον κατάλογο Β’ (κάτω των 22 χρόνων). Μπορούν να το πράξουν, επειδή ήδη παραχώρησαν δανεικό τον Πολίτσι, που ήταν ενταγμένος στον εν λόγω κατάλογο. 

Στην περσινή δευτεραθλήτρια ΑΕΚ, έχουν μερικές ανάγκες, περισσότερο για να υπάρξει… βάθος στον πάγκο, τώρα που η μάχη του τίτλου, μπαίνει σε πιο κρίσιμη φάση. Οικονομικά δεν έχουν πρόβλημα, αλλά… παιχνίδι βασικά κάνει ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόβα, στο θέμα του εμβολιασμού.

Λογικά οι κιτρινοπράσινοι κάτι θα “ψωνίσουν”. Την περασμένη εβδομάδα “έπαιξαν” ρεπορτάζ ότι θα πάρουν κεντρικό επιθετικό, ύστερα και από την απόφαση να πάει δανεικός στην Κέρκυρα ο Μυτίδης. Από την ομάδα έφυγε και ο Εγγλέζου, πήγε με ελευθέρα στον Άρη. 

Έχουν πει επίσημα εδώ και αρκετές μέρες στην ΑΕΛ, ότι θα πάρουν τρεις νέους παίχτες. Δυο επιθετικούς (σέντερ φορ και ακραίο) και επιτελικό χαφ. Ήρθε στην Κύπρο ο Αργεντινός Σάντσες που είναι δεκάρι, αλλά “κόπηκε” στις εξετάσεις, όπως τουλάχιστον διέρρευσε. 

Η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να ξοδέψει πολλά λεφτά, αφού η πολιτική της λιτότητας δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα τον Χειμώνα. Παρότι μπήκε ένα ποσό στα ταμεία της, από την παραχώρηση του Ντε Λεόντσο σε ομάδα του Χονγκ Κόνγκ. Έφυγε ήδη για ομάδα της Βραζιλίας και ο Αρτούρ Ρεζέντε. Γλιτώνουν μόνο το υπόλοιπο του συμβολαίου του. 

Ούτε στην Ανόρθωση έχουν την… πολυτέλεια να κάμουν οικονομικές υπερβάσεις. Αυτό τουλάχιστον καταλάβαμε, από τις δηλώσεις που έκανε, τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή. Η Κυρία χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση, επειδή στα τελευταία παιχνίδια του προηγούμενου χρόνου, “φώναζε” η έλλειψη βάθους. Το σημαντικότερο πρόβλημα της ομάδας, είναι η απουσία παίχτη-killer. 

Θα πάρουν λογικά δυο επιθετικούς, αλλά και έναν παίχτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. 

Στην Ομόνοια, αν είχαν χρήμα, θα έκαναν σίγουρα 4 χειμερινές μετεγγραφές, μετά την παταγώδη αποτυχία στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. Επειδή το ταμείο συνεχίζει να είναι μείον, η διοίκηση είπε στον Πέτεφ να επανεγγράψει τους Βύντρα και Τουρέ (μέχρι στιγμής μόνο για τον Ελλαδίτη αμυντικό ανακοινώθηκε επίσημα ότι γράφτηκε). 

Θυμίζουμε ότι ήδη απέκτησαν τερματοφύλακα τον Βούλγαρο Μιχαήλοφ (δεν λογίζεται στις 4 κινήσεις του Γενάρη), επειδή την πάτησαν με τον Φελτχούϊζεν, τραυματίστηκε σοβαρά και ο Κωνσταντίνος Παναγή. Έφυγε ο Αργεντινός Γκονζάλες, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Είναι κοντά στην έξοδο και ο Φαμπρίτσιο, τέθηκε εκτός πλάνων του Πέτεφ. 

Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, βγαίνει από το ρεπορτάζ ότι οι πράσινοι θα πάρουν σίγουρα δημιουργικό χαφ.  Αν θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, εξαρτάται και από την περίπτωση Εκίθα. Αν ο Ισπανός παρουσιαστεί έτοιμος να παίξει σύντομα, τότε θα λειτουργήσουν αλλιώς… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top