ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ριάντ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στο Ριάντ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έφτασε το βράδυ της Τρίτης 2/1 στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη χώρα, κατόπιν πρόσκλησης του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τύχει αύριο επίσημης υποδοχής από τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, στο Παλάτι και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε επίσημο γεύμα που θα παραθέσει προς τιμή του ο Βασιλιάς. Θα ακολουθήσουν επίσημες διαβουλεύσεις των αντιπροσωπειών των δύο χωρών και υπογραφή συμφωνιών.

Το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Διάδοχο του Θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την παραμονή του στο Ριάντ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει επίσης συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (Gulf Cooperation Council) και θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της κυπριακής εταιρείας J&P, όπου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση προς τιμή του.

Τον Πρόεδρο Αναστασιάδη συνοδεύουν οι Υπουργοί Εξωτερικών, Άμυνας, Μεταφορών, Ενέργειας και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top