ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρίσκει τα «κουμπιά» της, και την οδηγεί σε επιτυχίες!

Βρίσκει τα «κουμπιά» της, και την οδηγεί σε επιτυχίες!

Ο Πάνος Λάρκος βρέθηκε στο «Αμμόχωστος» για την αναμέτρηση της Ομόνοιας με την Αλκή για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» πέρασαν με άνεση, κάνοντας ποδαρικό με το «δεξί» στη νέα χρονιά, και επέστρεψαν τα χαμόγελα στους φιλάθλους.

Επιμέλεια κειμένου: Κυριάκος Αποστόλου

Ο Ιβάιλο Πέτεφ δείχνει να βρίσκει τα «κουμπιά» της ομάδας του, και αυτό έχει ως συνέπεια να έρχονται οι νίκες, και το δεύτερο συνεχόμενο διπλό στον «μαραθώνιο» που βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι «πράσινοι» από την αρχή έδειξαν διάθεση, ενώ τα τρεξίματα τους ήταν ασταμάτητα, μπλοκάροντας όλα τα ατού των γηπεδούχων που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, πλην των δύο φάσεων που απώλεσε ο Σεμέδο. Ο ταλαντούχος παίκτης της «Αθάνατης» έχασε τα άχαστα, «κρατώντας» στο… μηδέν την ομάδα του.

Οι παίκτες της Ομόνοιας δεν υστέρησαν σε τίποτα, ύστερα από αρκετό καιρό, πραγματοποιώντας μία μεστή εμφάνιση απέναντι σε μία αξιόμαχη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Βούλγαρος τεχνικός έστειλε μήνυμα στα… παιδιά του, ότι θέλει γρήγορο τέρμα για να λυθούν τα πόδια τους.

Έτσι και έγινε, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ βρήκε δίχτυα, ενώ ο Δημήτρης Χριστοφή θυμήθηκε τα παλιά, κάνοντας απίθανο ματς, με ασίστ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να καταλήξουν στα δίχτυα. Με τον δίκτη του σκορ στο 0-2, ήρθε η κόκκινη κάρτα στον Χριστοδούλου, δίνοντας τη δυνατότητα στον Μιχαΐλοφ να κάνει ντεμπούτο με τα «πράσινα», το οποίο κρίνεται επιτυχημένο, καθώς αντέδρασε σωστά στις στιγμές της Αλκής.

Η υπόλοιπη ομάδα, «έκλεισε» σωστά τους χώρους μετά την αποβολή, με τους Κατελάρη – Σοάρες να είναι «άρχοντες» της αμυντικής γραμμής, σε μία υποδειγματική επίθεση ο Ράφα Λόπες «κλείδωσε» το τρίποντο που φέρνει μία ανάσα από την εξάδα της Ομόνοια Λευκωσίας.

Αυτή η νίκη, δε θα σημαίνει τίποτα, εάν δεν συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα που θα ανεβάσουν τον σύλλογο στις προνομιούχες θέσεις. Πρώτος στόχος, η επικράτηση μέσα στο Μακάρειο χωρίς τον Χριστοφή, ενώ στη συνέχεια έχει σειρά ο ποιοτικός Ερμής που χρειάζεται τους βαθμούς, άρα η κόντρα κρύβει «παγίδες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top