ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτο συνέδριο στις 31 Ιανουαρίου η ΕΤΥΚ και πορεία την 1η Φεβρουαρίου

Έκτακτο συνέδριο στις 31 Ιανουαρίου η ΕΤΥΚ και πορεία την 1η Φεβρουαρίου

Προκήρυξη έκτακτου Συνεδρίου όπου θα συζητηθούν «οι τρέχουσες εξελίξεις με ιδιαίτερη αναφορά στο γνωστό πρόβλημα των κουρεμένων Ταμείων Προνοίας και την αθέτηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης για αποκατάσταση τους», ανακοίνωσε την Τρίτη 2/1 η ΕΤΥΚ.
 

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΤΥΚ αναφέρει ακόμη ότι την επόμενη του Συνεδρίου, Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας «για την αθέτηση της υπόσχεσης της Κυβέρνησης».
  
Η ΕΤΥΚ υπενθυμίζει στα μέλη της ότι «οι επόμενες εκλογές για ανάδειξη του νέου Πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι για πολλούς λόγους σημαντικές», υποδεικνύοντας ότι είναι γι’ αυτό είναι υποχρέωση «όλων των συναδέλφων, των οικογενειών και φίλων τους να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου τους, ούτως ώστε η ανάδειξη του νέου Προέδρου να είναι μέσα από μεγάλη συμμετοχή άρα και πιο αντιπροσωπευτική».
 
Σημειώνει πως «το τι θα ψηφίσει ο κάθε ένας είναι δικό του δικαίωμα και επιλογή, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει μακριά από συναισθηματικές δεσμεύσεις να υπάρξει σωστή αξιολόγηση του κάθε υποψηφίου για τα έργα και όχι για τα λόγια του».
 
«Επιτέλους πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας, για να σταματήσουν να μας υποτιμούν και να μας πολεμούν απλώς από εμπάθεια ή ζήλια», προσθέτει η ΕΤΥΚ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top