ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασίζει η Νομική Υπηρεσία για το ψηφοδέλτιο – «Θα το δεχτώ υπό διαμαρτυρία»

Αποφασίζει η Νομική Υπηρεσία για το ψηφοδέλτιο – «Θα το δεχτώ υπό διαμαρτυρία»

Την Τετάρτη (3/1) αναμένεται να αποφασίσει η Νομική Υπηρεσία για το θέμα με τις ενστάσεις που ηγέρθησαν αναφορικά με το έμβλημα και το λεκτικό που συνοδεύει την υποψηφιότητα του Χάρη Αριστείδου στο ψηφοδέλτιο των προεδρικών εκλογών.

Το σύνθημα «Χειροπέδες στους κλεφτοπολιτικάντηδες» προκάλεσε την ένσταση από το Επιτελείο Σταύρου Μαλά και τη στήριξη από το Επιτελείο Αναστασιάδη, την ώρα που ο κ. Αριστείδου παραπονέθηκε για το ότι δεν ήταν ευδιάκριτο το λογότυπο και το σύνθημά του.

Πάντως, ο Βοηθός Γενικός Εφορος Εκλογών Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι η Υπηρεσία Εκλογών «πήρε μήνυμα από τη Νομική Υπηρεσία ότι η γνωμάτευση θα διαβιβαστεί στον ‘Εφορο Εκλογών την Τετάρτη (3/1).

Εν τω μεταξύ, σε δήλωσή του στην εκπομπή «Όλα στο φως» (Ράδιο Πρώτο), ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Χάρης Αριστείδου, εξήγησε ότι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για το σύνθημα που συνοδεύει την υποψηφιότητά του, αλλά αν δεν γίνει δεκτό θα προχωρήσει «υπό διαμαρτυρία» και δεν θα συνεχίσει με την ένσταση.

Σύμφωνα δε με τον Βοηθό Γενικό Έφορο Εκλογών, δεν πιέζει ο χρόνος τον προγραμματισμό, αφού η εκτύπωση των ψηφοδελτίων είναι για τις 7 Ιανουαρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top