LIFESTYLE

Η φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε η Κύπρια ηθοποιός τον πατέρα της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε η Κύπρια ηθοποιός τον πατέρα της  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα λόγια της για τον λατρεμένο της πατέρα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός Φρειδερίκη Μενελάου με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γνωστοποίησε την είδηση του θανάτου του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 29 Δεκεμβρίου, σκορπίζοντας την θλίψη στην οικογένεια του. 

Όπως έγραψε η Φρειδερίκη στα social media: "Η τελευταία μας φωτοκατασταση.. έχουμε άλλη μία αλλά εδώ έχεις φως αγγελικό.. πήγαμε βόλτα και ήσουν σκεφτικός αλλά και τόσο χαρούμενος. 26/12/2017 η τελευταία μας βόλτα. Δεν θα μπορούσε ο Θεός να μας χαρίσει καλύτερο πατέρα. Βοηθουσες όποιον είχε ανάγκη.. δεν σε ένοιαζε ο εαυτός σου.. ο παράδεισος πατέρα μου αγαπημένε σε περιμένει με τις πύλες του ανοιχτές.. Ήσουν η καθημερινή μου παρέα.. με φροντιζες με κάθε τρόπο ..και ας με φωναζες Μαρία.. ξέρω ότι είχες την έγνοια της καθημερινά γι'αυτό. Μου λείπεις, μας λείπεις..σε αγαπάμε και θα σε αγαπάμε.. Να μας προσέχεις. Καλό παράδεισο 1/5/1947 - 29/12/2017 .. Σήμερα σε είδαμε για τελευταία φορά... να σε έχει ο Θεός καλά εκεί που είσαι''.

Παρακάτω θα δείτε την φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε η Φρειδερίκη τον πατέρα της. Όπως έγραψε είναι η πιο πρόσφατή τους φωτογραφία από τις 26 Δεκεμβρίου. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top