ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλύτερη η Πάφος στο παιχνίδι, μίλησε ο Πουγιούκκας στο τέλος!

Καλύτερη η Πάφος στο παιχνίδι, μίλησε ο Πουγιούκκας στο τέλος!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς στη Πάφο μεταξύ της ομόνυμης ομάδας και του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Γκουλόν στο 72′, ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι στο 86′ με τον Πουγιούκκα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε χωρίς την μεγάλη φάση, με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 9′ με τον Σικόρσκι από πλευράς Πάφου να κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να φεύγει έξω. Μέχρι το 30΄της αναμέτρησης το σκηνικό ήταν το ίδιο. Δηλαδή βλέπαμε την Πάφο να έχει μια φλύαρη υπεροχή και να μην μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ολυμπιακού. Μέχρι και το σφύριγμα για την ανάπαυλα η μόνη αξιόλογη φάση που είδαμε ήταν με τον Ρόγκουλιτς να κάνει μπαλιά προς τον Σικόρσκι όμως ο τελευταίος δεν κατάφερε από πολύ καλή θέση να κάνει την προβολή και να σκοράρει. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και έχασαν δυο καλές ευκαιρίες. Συγκεκριμένα στο 49′ ο Μπρουλς με καλό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Χίντι ενώ στο 52ο λεπτό ο Ρόγκουλιτς μετά από σουτ στη κίνηση δεν κατάφερε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ. Στο 72′ έμελλε το συγκρότημα του Λούκα Έλσνερ να μετουσιώσει την υπεροχή του σε γκολ αφού ο Γκουλόν με στριφτή κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρο του Ολυμπιακού για το 1-0. Ο Ολυμπιακός μη έχοντας άλλη επιλογή ανέβηκε να πιέσει και στο 77′ έχασε ευκαιρία με τον Πεχλιβάνη μετά από προσωπική ενέργεια να στέλνει την μπάλα με σουτ έξω. Στο 86′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αυτό που ήθελαν, δηλαδή να ισοφαρίσουν. Ο Πουγιούκκας ήταν ο σκόρερ, ο οποίος από το δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ρυθμός ανέβηκε πολύ στα τελευταία λεπτά, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και η Πάφος σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αφού στο 91′ ο Ντομίγκεζ έπιασε τη κεφαλία όμως ο Χίντι απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ.

ΠΑΦΟΣ FC: Κόπριβετς, Ντομίγκεζ, Σικόρσκι (69′ Καμαρά), Μπρουλς (76′ Χριστοδούλου), Ντεούλ (89′ Χόριτς),  Γκάμποβς, Φυλακτού, Ρόγκουλιτς, Τζάνζα, Μοστέφα, Γκουλόν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Πολυκάρπου (68′ Πουγιούκκας), Πεχλιβάνης, Τεξέιρα,Τόρες (60′ Καπαρτής), Παχίπης, Σεραφείμ (82′ Παντελή), Σαμάρας, Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκουλόν / Σωτηρίου (3η), Σεραφείμ (3η), Πουγιούκκας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top