ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί στη ζωή και στο θάνατο- Ο Χρήστος και η Μαίρη που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στην Κρήτη

Μαζί στη ζωή και στο θάνατο- Ο Χρήστος και η Μαίρη που σκοτώθηκαν σε δυστύχημα στην Κρήτη

 Ο συγκλονιστικός απολογισμός της τραγωδίας είναι τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

 Διαβάστε επίσης: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στην Κρήτη -Η τραγική ειρωνεία

 Στον θρήνο έχει βυθιστεί η κοινωνία της Κρήτης, μετά την ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στους δρόμους του νησιού και είχε ως θύματα ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι φοιτητών και τη 45χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

 Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 15.00 μετά το μεσημέρι της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

 Όπως μετέδωσε το cretapost.gr, στο ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο επέβαιναν πέντε άτομα. Μια οικογένεια από την Τήλο, που είχε έρθει στην Κρήτη για τις διακοπές των Χριστουγέννων, προκειμένου οι γονείς να γνωρίσουν την οικογένεια του μέλλοντα γαμπρού τους, του 22χρονου Χρήστου Σ., φοιτητή του ΤΕΙ Κρήτης. Στο ΙΧ με οδηγό τον νεαρό γαμπρό από τη Χερσόνησο, επέβαιναν η αρραβωνιαστικιά του, η 20χρονη Μαίρη Κ., ως συνοδηγός, και στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν οι γονείς της, η 45χρονη μητέρα της, ο 49χρονος πατέρας της και η 16χρονη αδελφή της.

 Τραγική ειρωνεία, σε απόσταση λίγων μέτρων από το μοιραίο όχημα προπορεύονταν το αυτοκίνητο με την οικογένεια του αδικοχαμένου Χρήστου, καθώς όλοι μαζί είχαν επισκεφθεί τα Χανιά για εκδρομή από όπου και επέστρεφαν. Ξαφνικά, ένα άλλο ΙΧ που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από την πορεία του και εμβόλισε με σφοδρότητα το αυτοκίνητο της οικογένειας. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρουν ακαριαίο θάνατο το νεαρό ζευγάρι των μελλονύμφων και η μητέρα της άτυχης κοπέλας, ενώ ο πατέρας της μεταφέρθηκε διασωληνωμένος και σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τραυματισμένη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η 16χρονη κοπέλα, η κατάσταση υγείας της οποίας δεν εμπνέει ανησυχία.

Υπό διερεύνηση οι συνθήκες

 Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η απίστευτη αυτή τραγωδία διερευνώνται από τις αρχές, χωρίς πάντως να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο οδηγός του αυτοκινήτου που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος από τη βροχή που είχε προηγηθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top