ΚΟΣΜΟΣ

Τα δίδυμα αδέλφια που γεννήθηκαν σε... διαφορετική χρονιά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα δίδυμα αδέλφια που γεννήθηκαν σε... διαφορετική χρονιά! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα δυο δίδυμα μωρά που γεννήθηκαν στο τέλος του 2017 και στην αρχή του 2018, θα λένε πως έχουν γεννηθεί σε διαφορετικές χρονιές και πως δεν μοιράζονται τα ίδια γενέθλια, όπως συνήθως κάνουν τα δίδυμα.

Πολλές φορές λέμε μόνο την χρονολογία γέννησής μας σε κάποιον και εκείνος με την σειρά του κάνει τα μαθηματικά και μαντεύει την ηλικία μας.

Η μικρή Aitana Ontivero γεννήθηκε 20 μόλις λεπτά μετά τον αδερφό της ο Joaquin, που γεννήθηκε δυο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ η αυτή 18 λεπτά με την έναρξη του 2018, την 1η Ιανουαρίου.

Η μητέρα τους είχε προγραμματιστεί να τα φέρει στον κόσμο στις 27 Ιανουαρίου. Όμως ο πρόωρος τοκετός εξέπληξε τους γονείς τους και τους γιατρούς, προκαλώντας αυτήν την παράξενη διαφορά μεταξύ των δυο διδύμων. Η μητέρα, τους, Maria, ετοιμαζόταν για την παραμονή όταν αισθάνθηκε πόνους. Δεν ήταν επειδή έφαγε κάτι, αλλά τα μωρά της θα έρχονταν στον κόσμο περίπου έναν μήνα νωρίτερα.

«Όταν κατάλαβαν πως θα περάσουν την παραμονή στο ωοσοκομείο, αποφάσισαν να γιορτάσουν εκεί την αλλαγή του νέου χρόνου» εκμυστηρεύτηκε φίλος της οικογένειας. «Αλλά αργότερα έμαθαν πως η Maria θα γεννήσει, προς μεγάλη τους έκπληξη».

To ζευγάρι που τώρα έχει πέντε παιδιά και οι συγγενείς, στοιχημάτιζε αν τα δίδυμα θα γεννηθούν το 2017 ή το 2018. Όμως κανείς δεν σκέφτηκε ότι τελικά θα γίνουν και τα δυο. Το κυριότερο βέβαια ήταν πως τα μωρά, παρόλο που γεννήθηκαν σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα, είναι απολύτως υγιή. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ευχόμαστε να είναι καλότυχα, αγαπημένα και ευτυχισμένα σε όλη τους την ζωή.

Από E-Daily.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top