ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Περίεργη» περίπτωση ο Μαύρου! Δεν πρέπει να’ ναι «πεταμένος»…

«Περίεργη» περίπτωση ο Μαύρου! Δεν πρέπει να’ ναι «πεταμένος»…

Ο Γιάννης Μαύρου είναι από τις “περίεργες” περιπτώσεις επιθετικών παιχτών. Σε καμία περίπτωση δεν είναι παίχτη με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα. Το λένε άλλωστε τα νούμερα του. 

Πέρσι για παράδειγμα ήταν στην ναφθαλίνη όσο ήταν στην άκρη του πάγκου ο Πάμπος Χριστοδούλου. Όταν ανέλαβε τα ηνία ο Μπρούνο Μπαλταζάρ τον… κοίταξε περισσότερο. Ο Κύπριος επιθετικός έγραψε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αλλά έβαλε μόνο ένα γκολ. 

Έχει ένα θέμα με το σκοράρισμα, αν και είναι μέσα στις φάσεις. Δεν τον κάνουν μια χαψιά οι κεντρικοί αμυντικοί των ομάδων. 

Χθες όταν μπήκε αλλαγή στο 78′, παίζοντας στην κορυφή δίπλα από τον Αρουαμπαρένα, ήταν ο παίχτης που τον ένιωσαν περισσότερο οι Ρομπέρζ και Γιούστε.

Είχε την κεφαλιά που έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι στο 80′, στη φάση του γκολ αυτός είχε στείλει την κεφαλιά στο δοκάρι, με τον Αρουαμπαρένα να παίρνει ακολούθως το ριμπάουντ και να σώζει τον βαθμό. 

Για τους μη γνωρίζοντες ο 23χρονος επιθετικός ήταν “εξαφανισμένος” από τον Μπαλταζάρ, κατά το διάστημα που ήταν στην ομάδα ο Λεόντσο. Έγραψε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής (μπήκε αλλαγή στο 85′) στο τελευταίο παιχνίδι του 2017 απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας στο Τσίρειο. Είχε και 2 συμμετοχές το καλοκαίρι στην Ευρώπη. 

Δεν ισχυριζόμαστε ότι ο Μαύρου μπορεί ξαφνικά να γίνει ο βασικός κεντρικός επιθετικός της ομάδας. Ούτε κι ότι πρόκειται για τον… killer που τον είχαν μες στα πόδια τους και τον άφηναν στην απ’ έξω.

Όμως, ο Πορτογάλος προπονητής δεν πρέπει να τον “πετάξει” ξανά τον Κύπριο επιθετικό, λαμβανομένης υπόψη και της απόφασης του να φέρει άλλον παίχτη για την κορυφή της επίθεσης για αντικατάσταση του Λεόντσο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top