ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Συγκίνησε την κα. Γεωργίου η πράξη ενός άγνωστου άντρα - Το 'μεγάλο' δώρο που της έκανε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Συγκίνησε την κα. Γεωργίου η πράξη ενός άγνωστου άντρα - Το 'μεγάλο' δώρο που της έκανε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια αλλιώτικη ιστορία, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, η ιστοσελίδα CyprusMail, όπου αναφέρεται στο έργο της 73χρονης Gaynor Γεωργίου, η αλλιώς «η κυρία της γάτας».

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα της CyprusMail, αναφέρει ότι η 73χρονη γυναίκα, καθημερινά, εδώ και 27 χρόνια, τριγυρνάει με το όχημά της στην πόλη της Πάφου, για να ταΐσει και να φροντίσει τις αδέσποτες γάτες, ξοδεύοντας αποκλειστικά δικά της λεφτά.

Το όχημα της εν λόγω γυναίκας, λίγο πριν τα Χριστούγεννα υπέστη ζημιές ύψους 700 ευρώ, και δυστυχώς δεν μπορούσε να τα διαθέσει για να το επιδιορθώσει.

Η «κυρία της γάτας» όπως είναι γνωστή η 73χρονη, έγινε αποδέκτης μιας γενναιόδωρης πράξης.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άντρας, ο Ντέιβιντ Μίτσελ, ιδιοκτήτης εκθεσιακού χώρου αυτοκινήτων, της δώρισε επ’ αόριστον ένα όχημα, ώστε να μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στις γάτες, με όλα τα έξοδα (ασφάλειες κτλ.) δικά του. Το μόνο έξοδο που θα έχει η 73χρονη, είναι η βενζίνη.

"Δεν ξέρω αυτόν τον άνθρωπο. Ο Θεός να τον ευλογεί για αυτό που έκανε για μένα. Είναι θαύμα και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω χωρίς αυτόν", δήλωσε στην CyprusMail η κα. Γεωργίου.

"Ήμουν ενήμερος για όλο το υπέροχο έργο που κάνει η Gaynor και πόσο αφοσιωμένη είναι. Ξοδεύει όλα τα δικά της χρήματα για τη φροντίδα αυτών των αδέσποτων γατών και είναι χαρά να μπορέσουμε να την βοηθήσουμε", είπε ο κ. Μίτσελ.

Η κα. Γεωργίου, ήρθε σε επαφή με την τοπική επιχειρηματία και φίλη της, Judith Evans, που σύζυγος της είναι ο Mark, ο οποίος και πλησίασε τον Μίτσελ, που μάλιστα ήταν ευτυχής γιατί ήταν σε θέση να βοηθήσει.

"Μου αρέσει να έχω ευχαριστημένους πελάτες και είναι καλό να μπορώ να δώσω κάτι πίσω", είπε ο Μίτσελ.

Πρόσθεσε επίσης ότι, "αν και πολλά γίνονται για να συγκεντρωθούν χρήματα για αδέσποτα και ανεπιθύμητα σκυλιά στην Κύπρο, οι γάτες δεν φαίνεται να τραβούν τόσο μεγάλη προσοχή".

"Ανησυχώ πραγματικά για το τι θα συμβεί στις γάτες όταν πεθάνω. Είμαι αφοσιωμένη σε αυτές, είναι η οικογένειά μου. Θα ήθελα να ξέρω ότι υπάρχει κάποιος που θα αναλάβει", κατέληξε η κα. Γεωργίου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top