ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ημερομηνία για την Τριμερή μετά την αναβολή Νετανιάχου

Νέα ημερομηνία για την Τριμερή μετά την αναβολή Νετανιάχου

Εντός των προσεχών ημερών θα καθοριστεί νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή της τριμερούς συνάντησης κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, εξηγώντας και τον λόγο της αναβολής.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, και ερωτηθείς για τους λόγους αναβολής της τριμερούς συνάντησης ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι ο λόγος αναβολής αφορά μια σημαντική ψηφοφορία στην Κνεσέτ (ισραηλινό Κοινοβούλιο) για εσωτερικά ζητήματα του Ισραήλ και στην οποία επιβάλλεται η παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας Βενιαμίν Νετανιάχου.

Σημείωσε εξάλλου ότι το Ισραήλ πρότεινε, επειδή δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Πρωθυπουργός από τη χώρα στις 8 Ιανουαρίου, όπως η τριμερής συνάντηση κορυφής πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στο Ισραήλ. Ωστόσο, είπε ο Εκπρόσωπος, αυτό δεν μπορούσε να καταστεί εφικτό τόσο από κυπριακής, όσο και από ελλαδικής πλευράς.

Τέλος, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε επαφή μέσω της διπλωματικής oδού για καθορισμό νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της τριμερούς συνάντησης κορυφής».

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top