ΚΟΣΜΟΣ

Στην κρεμάλα 17χρονος που βίασε και σκότωσε 6χρονη

Στην κρεμάλα 17χρονος που βίασε και σκότωσε 6χρονη

Ο 17χρονος Αμιρχοσεΐν Π. από το Ιράν απαγχονίστηκε επειδή βίασε και σκότωσε την 6χρονη Σαραγές Γορεϊσί από το Αφγανιστάν, όπως μετέδωσε ένα ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων.

 

Η 6χρονη απήχθη τον Απρίλιο του 2016 από την πόλη Βαραμίν, νότια της Τεχεράνης, από τον τότε 17χρονο ο οποίος τη βίασε και την σκότωσε. Όταν είχε γίνει γνωστή η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Η οικογένεια του θύματος επέμεινε να εφαρμοστεί η ποινή του θανάτου», δήλωσε ο Γολαμχοσεΐν Εσμαήλ, επικεφαλής δικαστικός της επαρχίας της Τεχεράνης.

Στο Ιράν η θανατική ποινή επιβάλλεται σε περιπτώσεις βιασμού, φόνου ή διακίνησης ναρκωτικών από μια ποσότητα και πάνω ακόμη και σε ανήλικους. Όμως οι Αρχές περιμένουν την ενηλικίωση του δράστη προτού την εφαρμόσουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top