ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιπαράθεση Οζγκιουργκιούν με Ερχιουρμάν και Οζερσάι για την πολιτική πείρα και απειρία

Αντιπαράθεση Οζγκιουργκιούν με Ερχιουρμάν και Οζερσάι για την πολιτική πείρα και απειρία

Την έντονη αντίδραση των Ερχιουρμάν και Οζερσάι προκάλεσε η δήλωση Οζγκιουργκιούν ότι λόγω της πολιτικής τους απειρίας δηλώνουν πως θα κάνουν «κυβέρνηση συνασπισμού» μαζί του και θα ζητήσουν λογαριασμό για τις εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε τραπεζικό του λογαριασμό, όπως αποκαλύφθηκε κατά την εκδίκαση του διαζυγίου του με την πρώην σύζυγό του, Ντιλέκ Καρακουζού.

Τρεις μέρες πριν τις «βουλευτικές εκλογές» το προεκλογικό σκηνικό στην τ/κ κοινότητα επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα ανάπτυξης, οικονομίας και μεταρρυθμίσεων. Η απάντηση του προέδρου του ΚΕΕ και «πρωθυπουργού», Χουσείν Οζγκιουργκιούν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χαβαντίς» την Πέμπτη 4/1 στις επικρίσεις εναντίον του από τους προέδρους του ΡΤΚ και του κόμματος του Λαού ήταν ότι αυτοί έχουν λιγότερη εμπειρία στην πολιτική από τον ίδιο. Ο ένας, είπε εννοώντας τον πρόεδρο του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν, είναι 3-4 χρόνια «βουλευτής», ενώ ο άλλος, πρόεδρος του ΚΛ, Κουντρέτ Οζερσάι δεν έχει γίνει ακόμα «βουλευτής».

Ο ίδιος, συνέχισε ο Οζγκιουργκιούν, μετρά πάνω από 20 χρόνια στην πολιτική και ποτέ δεν είπε τέτοια πράγματα γιατί δεν τα έβρισκε σωστά. Υπήρξαν 26-27 συνεργασίες, ήταν δύσκολες, αλλά εάν αυτό είναι (που φοβούνται) τότε η πολιτική τους ζωή θα τελειώσει πριν καν ξεκινήσει, πρόσθεσε. Όσον αφορά την δήλωση πως θα ερευνηθεί πώς βρέθηκαν στην κατοχή του τόσα χρήματα (700.000 δολάρια και ακίνητα) όπως αναφέρθηκε στο «οικογενειακό δικαστήριο» κατά την εκδίκαση της υπόθεσης διαζυγίου του, ο Χουσείν Οζγκιουργκιούν μίλησε για προβοκάτσια και είπε ότι αν απαντούσε στο κάθε τι στη ζωή του, άλλη δουλειά δεν θα έκανε. ¨Δεν μπόρεσαν να μάθουν πολιτική», σημείωσε.

«Είναι βέβαιο ότι την πολιτική που έμαθα εγώ αυτός δεν μπορεί να την μάθει, ούτε και να την κάνει καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του», απάντησε μέσω των λογαριασμών του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΡΤΚ. «Εξάλλου δεν πρόκειται ποτέ να μάθω την πολιτική που έμαθε αυτός. Ό,τι έχει έρθει στο κεφάλι αυτού του λαού και της χώρας άλλωστε, είναι λόγω της νοοτροπίας, της πολιτικής αντίληψης που έμαθε και εκπροσωπεί αυτός».

«Με αποκάλεσε άπειρο ο κ. Οζγκιουργκιούν. Μα τον Θεό, θεωρεί ‘εμπειρία’ το να συμπεριφέρεσαι παράνομα, δεν φροντίζει τον λαό του, δεν μπορεί να εξηγήσει που βρήκε τόσα λεφτά στους λογαριασμούς του και αμαυρώνει την βούληση της χώρας με τα σκάνδαλα του. Τέτοια εμπειρία να μου λείπει!» έγραψε στον δικό του λογαριασμό ο Κουντρέτ Οζερσάι, πρόεδρος του κόμματος του Λαού.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top