ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτο «άδειασμα» σε Λεμονή!

Απίστευτο «άδειασμα» σε Λεμονή!

Ο Ελλαδίτης πρώην τεχνικός της Ομόνοιας και νυν του Ολυμπιακού Πειραιώς, Τάκης Λεμονής, ανέλαβε πέρσι τους Πειραιώτες σε μία δύσκολη περίοδο και τους “σουλούπωσε” αγωνιστικά, κατακτώντας το πρωτάθλημα, ενώ παραλίγο να προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου.

Στη συνέχεια αποχώρησε για να έρθει ο Αλβανός Χάσι στη θέση του, ο οποίος τα έκανε μαντάρα και η διοίκηση του Θρύλου, θυμήθηκε ξανά τον “Σερ Τάκη”, ο οποίος και πάλι “σουλούπωσε” αγωνιστικά μία προβληματική ομάδα, με “χτυπητές” αδυναμίες και έλλειψη προσωπικοτήτων και ποιότητας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση και Πρωταθλητής Χειμώνα, διαβάζαμε για 2-3 μέρες ότι οι “ερυθρόλευκοι” μιλάνε και είναι κοντά με τον Ισπανό τεχνικό, Όσκαρ Γκαρσία!

Ύστερα, η είδηση/πληροφορία διαψεύστηκε από “ερυθρόλευκους κύκλους” και σήμερα, διαβάζουμε νέα ρεπορτάζ στον Ελλαδικό Τύπου που αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι στην Ισπανία από το πρωί και είναι σε συζητήσεις με τον Οσκαρ Γκαρσία και τον ατζέντη του!

Πραγματικά, μιλάμε για απίστευτο “άδειασμα” στον Τάκη Λεμονή…

Αν μη τι άλλο, εκτιμούμε πως δεν το αξίζει, σε σχέση και με την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο εδώ και πάρα πολλά χρόνια, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top