ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κίνηση που δεν τιμά τη Ρεάλ: «Έκοψε» τη μπάλα σε παίκτη της, επειδή… δεν ανανεώνει!

Κίνηση που δεν τιμά τη Ρεάλ: «Έκοψε» τη μπάλα σε παίκτη της, επειδή… δεν ανανεώνει!

Όσο μεγάλο ταλέντο κι αν σε θεωρούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι όλοι ίσοι, από τη στιγμή που δεν δείχνουν πίστη στο κλαμπ. Διαβάστε πως η “Βασίλισσα” αποφάσισε να τιμωρήσει τον 19χρονο στράικερ της Ντάνι Γκόμεθ.

Ο νεαρός Ντάνι Γκόμεθ, στράικερ των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης ζει στο… πετσί του τη σκοτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου.

Η “Βασίλισσα” αποφάσισε να μην αξιοποιεί το “όπλο” που σκοράρει συνεχώς και να του “κόψει” τη μπάλα μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος; Επειδή ο νεαρός Ισπανός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Ο 19χρονος στράικερ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 32 γκολ, προβιβάστηκε στην Καστίγια συνεχίζοντας το έργο του και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε εντός και εκτός συνόρων.

Για τη Ρεάλ όμως, όποιος δεν συμβιβάζεται δεν προχωρά και γι’ αυτό το λόγο ο Γκούτι (σ.σ. προπονητής της ομάδας) δεν τον ξεκινάει…

Οι εκπρόσωποι του Γκόμεθ έχουν πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τη διοίκηση της Ρεάλ, αλλά άκρη δεν βρίσκεται για την ανανέωση της συνεργασίας που ολοκληρώνεται βάσει συμβολαίου το 2019 κι έτσι ο παίκτης έχει παραγκωνισθεί!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλά κλαμπ στην ευρωπαϊκή επικράτεια ψάχνουν τρόπους για να πάρουν τον Γκόμεθ, ωστόσο η Ρεάλ δεν… λυγίζει και προτιμά να τον κρατήσει στον “πάγο” μέχρι να “συμμορφωθούν” οι εκπρόσωποι του.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στη συνεργασία Κράτους με ΚΙΤΙΟΝ για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας

Τροχαίο στη Λάρνακα: Ένα πρόσωπο στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Κάποιες εταιρείες δεν παρέχουν την εγγύηση των εφτά χρόνων λέει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών

Μονή Αββακούμ: Απαντούν οι δικηγόροι των μοναχών στον Αρχιεπίσκοπο – Τα 20 σημεία για το καταστατικό της Εκκλησίας

Ληστές σκότωσαν γνωστό 38χρονο ηθοποιό - Συγκλονισμός στα διεθνή ΜΜΕ



Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Πώς θα εκλέξουν οι ψηφοφόροι - Ο φόβος της αποχής για τα πολιτικά κόμματα

Ενώ διανύουμε τα τελευταία λίγα μέτρα πριν από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στα κομματικά επιτελεία αιωρείται ένας μεγάλος προβληματισμός για τις επιλογές τις οποίες θα κάνουν οι ψηφοφόροι, στην κάλπη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top