ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Νικόλας Παπαδόπουλος: ‘Θα περάσω στον β’ γύρο’

Νικόλας Παπαδόπουλος: ‘Θα περάσω στον β’ γύρο’

Βέβαιος για την παρουσία του στον β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών, δηλώνει ο υποψήφιος του ΔΗΚΟ για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος, σε συνέντευξή του στην Κατερίνα Ζορμπά και στην εφημερίδα «Πολίτης», ερωτηθείς για τον βασικό του στόχο στις επερχόμενες εκλογές, για τον οποίο λέγεται ότι είναι να περάσει απλά στο β’ γύρο και να κτίσει για το μέλλον, ο ίδιος ανέφερε:

«Στόχος μου είναι να κερδίσω αυτές τις εκλογές. Για να φέρουμε την αλλαγή, την αξιοπιστία και την ελπίδα, να εφαρμόσουμε τη Νέα Στρατιγική που προτείνουμε για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, και να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας για αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και για ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας».

Η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Π», ανάφερε στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ ότι, αν δεν περάσει στον β’ γύρο θα θεωρήσετε ότι ο λαός αποδοκίμασε οριστικά τη βασική του πρόταση, δηλαδή τη νέα στρατηγική στο Κυπριακό και αν θα αναθεωρήσει σε μια τέτοια περίπτωση.

Ο κ. Παπαδόπουλος, υπογράμμισε ότι, θα περάσει στον β΄γύρο και ένας από τους λόγους είναι και το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού αντιλαμβάνεται ότι απέτυχε η πολιτική Αναστασιάδη και Μαλά των τελευταίων δέκα χρόνων στο Κυπριακό, και ότι ακριβώς, όπως ανέφερε, επιβάλλεται η εφαρμογή μιας νέας στρατηγικής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top