ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπάχαλο στο Γεν. Νοσοκομείο – Εικόνες ντροπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μπάχαλο στο Γεν. Νοσοκομείο – Εικόνες ντροπής – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνθήκες οι οποίες εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για τους ασθενείς, παρουσιάζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το Σάββατο 6/1, παρουσιάζει εικόνες ‘ντροπής’ από τους εσωτερικούς χώρους του νοσοκομείου.

Ειδικά στον χώρο της κουζίνας του, όπου ετοιμάζονται τα φαγητά για τους ασθενείς. Οι συνθήκες που επικρατούν είναι επιεικώς απαράδεκτες για ένα νοσοκομείο, τα τρόλεϊ τα οποία μεταφέρουν τα φαγητά στους θαλάμους ασθενών τα πλείστα είναι προβληματικά, χωρίς τα προστατευτικά φυλλαράκια, με αποτέλεσμα τα φαγητά να μένουν εκτεθειμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα. 

Ταυτόχρονα, το Νοσοκομείο, δεν διαθέτει αποθήκη φαρμάκων, με αποτέλεσμα φάρμακα και χημικά να στοιβάζονται πρόχειρα στους διαδρόμους του υπογείου όπου βρίσκονται η κουζίνα και η καφετερία, με ό,τι κάτι τέτοιο συνεπάγεται, ενώ στο υπόγειο βρίσκεται και το νεκροτομείο! 

Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο ξεπέρασαν τα όρια της ανοχής τους και αποφάσισαν να προβούν στις καταγγελίες αυτές στον «Φ». Οι ίδιοι καταγγέλλοντες κάνουν αναφορά και στα υπόλοιπα στοιχεία, που εδώ και κάποια χρόνια, συνθέτουν ένα θλιβερό μπάχαλο στο υπόγειο του Νοσοκομείου της Λάρνακας, όπου συμβαίνουν όλα αυτά. 

Υπουργείο Υγείας και Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία επιβεβαιώνουν ότι από τον περασμένο Αύγουστο προσπαθούν να αντικαταστήσουν τις μαγειρικές εστίες γκαζιού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας με νέες ηλεκτρικές, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν. 

Αιτία, η προσφυγή στο Συμβούλιο Προσφορών ενός προσφοροδότη που είχε χάσει στη σχετική διαδικασία, με αποτέλεσμα την ακύρωση του διαγωνισμού.

Μετά από πέντε μήνες, την ερχόμενη βδομάδα αναμένεται να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός που θα διαρκέσει από έξι έως οκτώ βδομάδες. 

Η τραγελαφική υπόθεση των προσφορών θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη εάν στο μεταξύ δεν υπήρχε πρόβλημα στη χρήση των υφιστάμενων μαγειρικών εστιών γκαζιού στο νοσοκομείο της Λάρνακας.

Οι ίδιοι καταγγέλλοντες κάνουν αναφορά και στα υπόλοιπα στοιχεία, που εδώ και κάποια χρόνια, συνθέτουν ένα θλιβερό μπάχαλο στο υπόγειο του Νοσοκομείου της Λάρνακας, όπου συμβαίνουν όλα αυτά. 

*Οι πιο πάνω φωτογραφίες είναι από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Φιλελεύθερος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top