ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πιθανή ενδεκάδα του Πέτεφ και η ψυχολογία της ομάδας!

Η πιθανή ενδεκάδα του Πέτεφ και η ψυχολογία της ομάδας!

Η Ομόνοια παίζει εκτός έδρας όμως όχι και εκτός Λευκωσίας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι “πράσινοι” θα πάνε στο Μακάρειο στάδιο το απόγευμα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα επιφέρει το τρίποντο και παράλληλα θα δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Οι δύο συνεχόμενες νίκες με Πάφο και Αλκή μάλιστα με καθαρό σκορ έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο της Ομόνοιας, στοιχεία στα οποία θέλει να “χτίσει” και τις επόμενες αγωνιστικές.

Ο σημερινός (6/1) αντίπαλος της Ομόνοιας ναι μεν προέρχεται από την δεύτερη κατηγορία εντούτοις μέχρι στιγμής έδειξε σε κάποια παιχνίδια τα “δόντια” του.

Άλλωστε το “τριφύλλι” στο πρώτο ματς την “πάτησε” αφού εξήλθε ισόπαλο με 1-1 και σήμερα θα πρέπει να ψάξει με κάθε τρόπο να αποφύγει την παγίδα που λέγεται Ολυμπιακός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέτεφ δεν θα έχει στην διάθεση του έξι ποδοσφαιριστές τους Παναγή,Φαμπρίτσιο,Κανού,Εκίθα,Χριστοφή και Χριστοδούλου με τους δύο τελευταίους να είναι τιμωρημένοι.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα ο Βούλγαρος τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μιχαίλοφ κάτω από τα δοκάρια ο οποίος θα βρεθεί πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα η τετράδα στην άμυνα είναι απίθανον να διαφοροποιηθεί με τους Αραούχο(δεξία) και Καντέ(αριστερά) να παίρνουν θέση στα άκρα και τους Σοάρες και Κατελάρη στο κέντρο της άμυνας. Ο Βύντρα είναι στην αποστολή αλλά είναι δύσκολο να ξεκινήσει το ματς ως βασικός.

Στην μεσαία γραμμή ο Μαργκάσα και ο Άλεξ Σοάρες είναι οι δύο σταθεροί που θα αγωνιστούν και στα δύο “φτερά” θα δούμε τον Αντόνια και τον Μάριο Δημητρίου (υπάρχει και η πιθανότητα να αγωνιστεί ο Αζίζ) να αντικαθιστά τον Χριστοφή.

Τέλος το επιθετικό δίδυμο θα απαρτίζεται από τον Λόπεζ και Ντάρμπισαιρ, με τον δεύτερο να είναι σε “δαιμονιώδη” φόρμα.

Εκεί και ο κόσμος της Ομόνοιας…

Ο κόσμος της Ομόνοιας όπως και στο ματς με την Αλκή έτσι και στο σημερινό με τον Ολυμπιακό αναμένεται να δώσει βροντερό παρών. Οι φίλοι του ” τριφυλλιού” βλέπουν να γίνεται προσπάθεια από όλους για την αλλαγή και έτσι προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο από τα τσιμέντα να βοηθήσουν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top