ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: 'Ο Βίκτωρας εργοδοτείται για να ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με εμάς'

ΑΚΕΛ: 'Ο Βίκτωρας εργοδοτείται για να ασχολείται κατά αποκλειστικότητα με εμάς'

Για τρομοκρατία κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αναφερόμενος παράλληλα σε προσφιλή τακτική του κόμματος της αριστεράς να παρεμβαίνει για να επηρεάσει το έργο των δημοσιογράφων του ΡΙΚ ή όποιων άλλων ΜΜΕ, με το κόμμα της Αριστεράς, να απαντά. 

Απαράδεκτη θεωρούν στο ΑΚΕΛ τη στάση που κρατούν στο ΡΙΚ αναφορικά με το θέμα που τις τελευταίες μέρες μονοπωλεί τις πολιτικές συζητήσεις. Έδωσαν λόγο μόνο στον Κυβερνητικό εκπρόσωπο καταγγειλαν και εξαπολύσαν επίθεση εναντίον του ιδρύματος.

Σε γραπτή απάντηση του στο ΑΚΕΛ ο Κυβερνητικός Εκπροσώπου κ. Παπαδόπουλος, ανάφερε ότι «με λύπη μας παρατηρούμε ότι είναι η πολλοστή φορά που το τελευταίο διάστημα το ΑΚΕΛ προσπαθεί να ασκήσει τρομοκρατία κατά των δημοσιογράφων του ΡΙΚ με συχνές ανακοινώσεις αλλά και παρεμβάσεις του προς το Ίδρυμα».

Το ΑΚΕΛ, απάντησε εκ νέου στον κ. Παπαδόπουλο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι, δεν νιώθει την ανάγκη να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του, αφού γνωρίζουν ότι ο ίδιος εργοδοτείται από το Προεδρικό με καθήκον να ασχολείται κατά αποκλειστηκότητα με το ΑΚΕΛ. 

Αυτούσια η ανακοίνωση- απάντηση του ΑΚΕΛ:

Δεν νιώθουμε την ανάγκη να υπεισέλθουμε στην ουσία των όσων λέει ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Β. Παπαδόπουλος εναντίον του ΑΚΕΛ σε σχέση με τις επικρίσεις μας για το ΡΙΚ, για δύο λόγους:

Πρώτο, επειδή γνωρίζουμε ότι ο κ. Β. Παπαδόπουλος εργοδοτείται στο Προεδρικό με το καθήκον να ασχολείται σχεδόν κατά αποκλειστικότητα με το ΑΚΕΛ. Γνωρίζουμε δε ότι τα όσα είπε χθες τα έχει σε πρώτη ζήτηση. Μεγάλη μας τιμή να εργοδοτείται κάποιος στο Προεδρικό για να ασχολείται με το ΑΚΕΛ -αυτό δείχνει και ποιους υπολογίζουν περισσότερο οι απερχόμενοι κυβερνώντες- είναι όμως κρίμα τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών που πληρώνουν το μισθό του κ. Β. Παπαδόπουλου.

Δεύτερο, στον κ. Β. Παπαδόπουλο απαντά η Διεύθυνση Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, με εγκύκλιο που εξέδωσε προς τους δημοσιογράφους του Ιδρύματος απ' αφορμή τη δημόσια διαμαρτυρία του ΑΚΕΛ. Επειδή γνωρίζουμε ότι το Προεδρικό έχει καθημερινή... επαφή με το ΡΙΚ, είμαστε βέβαιοι ότι ο κ. Β. Παπαδόπουλος μπορεί να την εξασφαλίσει. Άλλωστε, στο Προεδρικό εργοδοτούνται αρκετοί που η μοναδική τους ασχολία είναι η επικοινωνία με τα ΜΜΕ, περιλαμβανομένου του ΡΙΚ.

Απλώς εμείς αναφέρουμε ότι στην Εγκύκλιο επισημαίνεται η ανάγκη να τηρείται ο Κώδικας Δεοντολογίας, επειδή «είναι εξαιρετικά κρίσιμο το ΡΙΚ να παρουσιάζεται και να είναι αντικειμενικό και αμερόληπτο».

Τα υπόλοιπα, τα αφήνουμε στην κρίση των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΚΕΛ εναντίον ΡΙΚ- «Προνομιακή μεταχείριση» και «κυβερνητικό ραδιοφωνικό ίδρυμα»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top