ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δραματικό φινάλε και ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Νταρμπισάιρ

Δραματικό φινάλε και ο τελευταίος λόγος ανήκε στον Νταρμπισάιρ

Δραματικό φινάλε στο παιχνίδι του Μακαρείου Σταδίου για τη 19η αγωνιστική.

Εκεί που η Ομόνοια έδειχνε ότι θα έπαιρνε το τρίποντο επί του Ολυμπιακού, η αντίδραση των γηπεδούχων στα τελικά στάδια έφερε το 2-2, αλλά ο Νταρμπισάιρ να έχει τον τελευταίο λόγο.

Α΄ Ημίχρονο

Η Ομόνοια πήρε με το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης στο Μακάρειο Στάδιο το ασφαλές προβάδισμα για μία νέα νίκη στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Τα γκολ των Λόπεζ στο 11ο λεπτό και Ζαρσίνιο στο 20΄ φέρουν την Ομόνοια να προηγείται στο ημίχρονο με 0-2 στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής.

Από το ξεκίνημα η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν άφησε τον Ολυμπιακό να… ανασάνει και με τα δύο γρήγορα τέρματα έγειρε για τα καλά την πλάστιγγα της νίκης στους τριφυλλοφόρους.

Προς το τέλος του ημιχρόνου προσπάθησε να αντιδράσει ο Ολυμπιακός, για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά το 0-2 οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

 

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χίντι, Αντωνίου (46΄ Τριμπό), Σαμάρας (52΄ Καπαρτής), Χριστοφίδης, Πουγιούκας, Πολίτσι, Μιγκελίτο, Κάστρο (86΄Παντελή), Πεχιλβάνης, Τόρες, Παχίπης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μιχαΐλοφ, Τζαΐλσον, Καντέ, Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Σοάρες, Δημητρίου (87΄ Μαντούρο), Τζαρσίνιο, Λόπες, Ντάρμπισαϊαρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Χριστοφίδης, Χίντι – Δημητρίου (3η), Μιχαίλοφ, Μαργκάσα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top