ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δρούσε ανενόχλητος ο 27χρονος μέχρι που τον τσάκωσαν

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δρούσε ανενόχλητος ο 27χρονος μέχρι που τον τσάκωσαν

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησαν το Σάββατο 06/01 μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, στις 23 Δεκεμβρίου, 2017, γύρω στις 9.20 το πρωί, 75χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο νωρίτερα, ενώ βρισκόταν στην είσοδο πολυκατοικίας, στην Λάρνακα, άγνωστος της άντρας την προσέγγισε τρέχοντας και αφού της πήρε τη τσάντα που κρατούσε, διέφυγε κλέβοντας μικρό χρηματικό ποσό και ένα τηλέφωνο που βρίσκονταν εντός της τσάντας.

Στις 29 Δεκεμβρίου, 2017, γύρω στις 2.30 το μεσημέρι, 33χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι, στην Λάρνακα, από το αυτοκίνητο της, το οποίο η ίδια είχε αφήσει σταθμευμένο, αλλά ξεκλείδωτο, σε δρόμο έξω από κατάστημα που είχε μεταβεί για ψώνια, κλάπηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και της οικίας της. Σε κατοπινό στάδιο η 33χρονη διαπίστωσε και κατήγγειλε ότι κατά τον πιο πάνω χρόνο, κλάπηκαν από το αυτοκίνητο της τηλέφωνα καθώς και άλλα κλειδιά κατοικίας και αυτοκινήτου.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 27χρονου, μόνιμου κατοίκου Λάρνακας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο 06/01 γύρω στις 4.00μ.μ., στην Λάρνακα, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά τις δύο υποθέσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top