ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Μπορούσε απλά να σταματήσει στο σήμα του Αστυνομικού – Συνελήφθη λίγο αργότερα

ΠΑΦΟΣ: Μπορούσε απλά να σταματήσει στο σήμα του Αστυνομικού – Συνελήφθη λίγο αργότερα

Νόμιζε ότι θα ξέφευγε από τους αστυνομικούς για παράβαση του ορίου ταχύτητας αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να “φορτωθεί” μερικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:00 το Σάββατο 6/1, 23χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου με ταχύτητα 130 χιλιομέτρων αντί 100 που είναι το ανώτατο όριο.

Αφού του έγινε σήμα από Αστυνομικό να σταματήσει, ο νεαρός αντί να συμμορφωθεί ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, εξήλθε του αυτοκινητόδρομου και κατευθύνθηκε προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού-Παφου.

Αστυνομικοί, ανέκοψαν λίγο αργότερα το όχημα του 23χρονου και προχώρησαν στη σύλληψη του για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε σε τοπικό Αστυνομικό Σταθμό και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών διερευνά υπόθεση οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα, μη συμμόρφωσης σε σήμα Αστυνομικού με στολή και αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top