ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευχάριστο… διάλειμμα πριν τα επόμενα «ζόρια»

Ευχάριστο… διάλειμμα πριν τα επόμενα «ζόρια»

Εύκολα κι απλά, η ΑΕΛ «καθάρισε» τον Εθνικό με 3-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, μειώνοντας την απόσταση από την 4η θέση στους τρεις βαθμούς.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν ίσως πιο εύκολα απ΄ ότι περίμεναν, μία ομάδα η οποία δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι μπορεί να κοντράρει την ΑΕΛ, η οποία έπαιζε ουσιαστικά με «σβηστές μηχανές» και όταν χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο να φορτσάρει, έβαλε τέλος στα όποιες ελπίδες άφηνε στον Εθνικό το ρευστό 1-0 του ημιχρόνου.

Ο Μπαλταζάρ «κατέβασε» μία μάλλον αναμενόμενη ενδεκάδα στο σημερινό παιχνίδι, χωρίς κάποια έκπληξη, με διάταξη 4-2-3-1 και τους Αϊρόσα και Γουίλερ να επιστρέφουν στα άκρα της άμυνας, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Μιτρέα πήρε ο Τεϊσέιρα.

Ο Βοζίνια ήταν σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι «θεατής», όμως στις 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει ήταν σε ετοιμότητα, ενώ το δίδυμο Σοάρες-Φιντέλις στη μεσαία γραμμή, έκανε καλή δουλειά, με τον πρώτο μάλιστα να σκοράρει και να δίνει και ασίστ στον Λαφράνς στο 2-0!

Από εκεί και πέρα, στα άκρα της επίθεσης αγωνίστηκαν ο απογοητευτικός Αλνταϊρ και ο Σάσι που είχε κάποια καλά διαστήματα στο παιχνίδι, ενώ ο Αρουαμπαρένα δεν μπόρεσε να σκοράρει στις 2-3 ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Αφήσαμε τελευταίο τον Σίλβα, ο οποίος πέτυχε μία γκολάρα με μακρινό βολέ, την οποία «έψαχνε» εδώ και αρκετές αγωνιστικές, η οποία αναμένεται να τον βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας.

Γενικά, κανένας παίκτης δεν «έβγαλε μάτια» με την απόδοση του, αλλά δεν χρειάστηκε κιόλας να φορτσάρουν οι της ΑΕΛ, αφού ο Εθνικός ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά και με προβλήματα σε όλες τις γραμμές και δεν έδειχνε σε καμία στιγμή ικανός να κάνει τη ζημιά.

Η Λεμεσιανή ομάδα είχε την κατοχή μπάλας από το ξεκίνημα του αγώνα και έλεγχε πλήρως το ρυθμό, ενώ κατά διαστήματα είχε καλή κυκλοφορία. Η υπεροχή της όμως ήταν φλύαρη στο πρώτο ημίχρονο, γι΄ αυτό και μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο, πιέζοντας από την αρχή για το 2-0, το οποίο ήρθε νωρίς (στο 61΄) και όλα πλέον είχαν κριθεί.

Το τρίτο γκολ του Σίλβα ήταν απλά το «κερασάκι στην τούρτα» σε ένα άνετο απόγευμα για την ΑΕΛ, η οποία τελείωσε το ματς με 19 τελικές προσπάθειες και θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον ακόμα δύο γκολ.

Το σημερινό παιχνίδι όμως θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα απ΄ όλους, αφού δεν προσφέρεται για σοβαρή κριτική.

Μετά το… «ευχάριστο διάλειμμα» με τον Εθνικό, η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα επιστρέψει στα δύσκολα, αρχής γενομένης από την έξοδο στην Πάφο την επόμενη Κυριακή (14/01), απέναντι σε μία ομάδα που της έκανε μεγάλη ζημιά στον Α΄ γύρο.

Και μετά, ακολουθούν δύο σούπερ ντέρμπι, στις 17/01 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και στις 20 του ίδιου μήνα με την Ομόνοια στο «κεκλεισμένων των θυρών» Τσίρειο!

Πρώτα όμως η προσοχή στρέφεται στην Πάφο για να έρθει το ζητούμενο και μετά θα ασχοληθεί ο Πορτογάλος τεχνικός με τους «αιώνιους» της Λευκωσίας…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top