ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τζόκερ: Στο Τσέρι παίχθηκαν τα δύο απ’τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Τζόκερ: Στο Τσέρι παίχθηκαν τα δύο απ’τα τυχερά δελτία – ΠΙΝΑΚΑΣ

Σε πρακτορείο στο Τσέρι, παίχθηκαν δύο δελτία που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν ένα ποσό αρκετών χιλιάδων ευρώ αντίστοιχα, από την τελευταία κλήρωση του Τζόκερ.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7/1, πραγματοποιήθηκε η 1877η κλήρωσε στο Τζόκερ, όπου ο μεγάλος τυχερός στην 1η κατηγορία, θα είχε την δυνατότητα να βάλει στις τσέπες του, το ποσό των 3.521.475,15 ευρώ, ωστόσο δεν βρέθηκε τυχερός, με αποτέλεσμα να έχουμε νέο τζακ ποτ.

Από την άλλη, στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερα τυχερά δελτία, εκ των οποίων τα δύο φέρουν δύο επιτυχίες όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των €20.304,41, σύμφωνα πάντα με τον ΟΠΑΠ. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι, σύμφωνα με τον πίνακα που παρουσιάζεται από τον ΟΠΑΠ, τα δύο από τα τυχερά δελτία που κερδίζουν στην δεύτερη κατηγορία, παίχθηκαν στο ίδιο πρακτορείο στο Τσέρι στην Κύπρο.

Να σημειωθεί επίσης ότι, τα δελτία που παιχθηκαν στην Κύπρο, κερδίζουν από περίπου 40χιλ. ευρώ, λόγω των δύο επιτυχιών που πέτυχαν στην δεύτερη κατηγορία. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top