ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το σταγονόμετρο τα νερά στα φράγματα

Με το σταγονόμετρο τα νερά στα φράγματα

Στο 46% της κανονικής ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου.

Στο 46% της κανονικής για μήνα Ιανουάριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι τις 8 το πρωί της 6ης Ιανουαρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Δευτέρα η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Από την 1η Οκτωβρίου μέχρι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 176,2 χιλιοστά και αντιστοιχεί στο 60% της κανονικής ποσότητας βροχόπτωσης για την ίδια περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 6ης Ιανουαρίου ανήλθε στα 47 χιλιοστά, ενώ η μέση κανονική βροχόπτωση για τον μήνα είναι 102,4 χιλιοστά. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 8 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1 μέχρι 6 Ιανουαρίου σημειώθηκε στον Σταυρό της Ψώκας με 93,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 56% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και ακολουθούν ο Πρόδρομος με 82,9 χιλιοστά βροχόπτωσης (43% της κανονικής), τα Πλατάνια με 79,9 χιλιοστά (42% της κανονικής) και η Πάνω Παναγιά με 55,2 χιλιοστά (36% της κανονικής).

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης έπεσε στην Αθηένου με 18,9 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 34% της κανονικής, στο Αεροδρόμιο Πάφου με 21,7 χιλιοστά που αντιστοιχούν στο 23% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή και στην Ξυλοτύμπου με 26,5 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 45% της κανονικής.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top