ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Άρης-Δόξα 0-0 (ημίχρονο)

LIVE: Άρης-Δόξα 0-0 (ημίχρονο)

45΄+1΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου, χωρίς σκορ (0-0).

45΄+1΄ Άστοχο μακρινό σουτ από τον Ράντου.

45΄ Ένα λεπτό ο χρόνος των καθυστερήσεων.

43΄ Άστοχο σουτ από τον Ενγκολό.

37΄ Προβολή από τον Κάρλος (μετά από σουτ του Ζατλ το οποίο κόντραρε), στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, μεγάλη φάση για το 0-1!

33΄ Κίτρινη στον Μουλόπουλο.

25΄ Κιτρινη στον Ενινφούλ, ο οποίος συμπληρώνει τρεις και χάνει το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ.

22΄ Πιο επιθετική η Δόξα από τον Άρη, ο οποίος προσέχει περισσότερο την άμυνα του, αλλά στα τελευταία λεπτά, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει.

13΄ Δεν μπορεί να νικήσει τον Νουρεντινόσκι ο Κάρλος, πολύ καλή ευκαιρία για τη Δόξα.

6΄ Κεφαλιά από τον Μαραγκουδάκη, σώζει ο Γκρεμσλ με διπλή προσπάθεια!

3΄ Άστοχο σουτ από τον Σαντίκ.

1΄ ΈΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

LIVE αγώνα…

Δόξα Κατωκοπιάς (Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μουκτάρης, Ασαμόα, Ιωάννου, Ρεδόνδο, Κιφουετί, Ενινφούλ, Πουτζιουρής, Σαντίκ, Κάρλος, Ζατλ.

Άρης (Χριστόπουλος): Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Κούσας, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Ιονίτα, Μαραγκουδάκης, Ενγκολό, Ράντου.

Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Από την άλλη, η πορεία του Άρη είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, αφού βρίσκεται στην προτελευταία (13η) θέση της βαθμολογίας με μόλις δέκα πόντους και κινδυνεύει ακόμη και με απευθείας διαβάθμιση! Το αποψινό ματς αντιμετωπίζεται απ΄ όλους σαν “τελικός” και η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο…

Το ενδιαφέρον για τους βαθμούς δεν είναι μονόπλευρο, αφού ναι μεν η Δόξα βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, όμως με τους 27 βαθμούς που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής, είναι στην 7η θέση, μόλις δύο λιγότερους από την 6η Ομόνοια και δικαιούται να κάνει όνειρα ακόμη και για την πρώτη εξάδα!

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και μπορείτε μέσω του ThemaSports, να παρακολουθήσετε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του!

Με τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τη Δόξα Κατωκοπιάς στο Τσίρειο, ολοκληρώνεται απόψε (08/01) η 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Καλησπέρα σας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top