ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι μειωμένες επιλογές και… οι πρώτες σκέψεις του Πέτεφ

Οι μειωμένες επιλογές και… οι πρώτες σκέψεις του Πέτεφ

Η Ομόνοια στον πρώτο αγώνα της μέσα στο ΓΣΠ για το 2018 θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ερμή έχοντας ως στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων, αποκτώντας περισσότερη δυναμική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ μετά το ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό άρχισε να “πονοκεφαλιάζει” αφού στο επερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες κυρίως στην μεσαία γραμμή. Ως γνωστόν θα απουσιάζει λόγω καρτών ο Μαργκάσα, ο Μπρέεβελντ και ο Δημητρίου ενώ εκτός θα είναι και τραυματίας Ρομπέλινσον Κανού.

Με αυτά τα δεδομένα ο Βούλγαρος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του με τους παίκτες που έχει στην διάθεση του κι αυτοί δεν είναι άλλους από τους Μαδουρό, Άλεξ Σοάρες και Φάνο Κατελάρη. Αν ο τεχνικός της Ομόνοιας προτιμήσει να μην μετακινήσει στην μεσαία γραμμή τον Κατελάρη τότε πιθανόν να δούμε να αγωνίζεται δίπλα στον Σοάρες τον Χέντβιγκες Μαδούρο.

Από την στιγμή που ο Φαμπρίτσιο έχει τεθεί εκτός αγωνιστικού πλάνου, αν ο Πέτεφ κρίνει ότι ο Βύντρα είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού δεν αποκλείεται να δούμε τον Ελλαδίτη να κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Ερμή και να αγωνίζεται δίπλα στον Γουίλιαμ Σοάρες στο κέντρο της άμυνας με τον Φάνο Κατελαρή να παίρνει μια θέση στα χαφ.

Στα θετικά για το «τριφύλλι» είναι ότι επανέρχεται ο ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα Δημήτρης Χριστοφή, ενώ εκτός θα παραμείνει για άλλο ένα παιχνίδι ο Μπόρχα Εκίθα ο οποίος με όλα όσα βγαίνουν προς τα έξω αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «πράσινους» μαζί με τον Φαμπρίτσιο.

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top