ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: «Κινδυνεύει η ζωή της μητέρας» - Έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία - VIDEOS

ΝΕΚΡΟ ΝΕΟΓΝΟ: «Κινδυνεύει η ζωή της μητέρας» -  Έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία -  VIDEOS

Δεύτερη μέρα των ερευνών για εντοπισμό της μητέρας του νεογέννητου που βρέθηκε την Τρίτη 9/1 νεκρό σε μονάδα ανακύκλωσης, αλλά και για να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου του, με την κυπριακή κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένοι.

Επιμέλεια: Χρίστος Ζήνωνος

Το πάζλ της υπόθεσης, την Τρίτη 9/1, προσπαθεί να λύση η Αστυνομία, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Αγγελίδης, ενώ ενημερώθηκαν οι κλινικές.

 
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Ant1 «Μέρα Μεσημέρι», την Τετάρτη 10/1, ανέφερε ότι οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται, ενώ επικεντρώνονται στις συνθήκες θανάτου του νεογέννητου.


Εκτός από το δρομολόγιο του φορτηγού το οποίο φαίνεται να μετάφερε το βρέφος, οι έρευνες διευρύνονται και σε άλλες περιοχές, ενώ πέραν αυτού ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας ζήτησε τη βοήθεια του κοινού.


Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελίδης παρομοίασε την υπόθεση με πάζλ, όπου κάθε πληροφορία, ακόμα και αν οι πολίτες θεωρούν ασήμαντη, πιθανό να αποτελέσει ένα κομμάτι που θα βοηθήσει στη επίλυση της υπόθεσης.
Ως παράδειγμα, ανέφερε ότι αν κάποιος έχει προσέξει κάποια γυναίκα η οποία ήταν έγκυος και τώρα εξαφανίστηκε στη γειτονιά, να το αναφέρει στις Αρχές.


Ακόμη, ο Εκπρόσωπος Τύπου αναφέρθηκε και στην ανθρώπινη πλευρά της υπόθεσης, πέραν της πτυχής της ποινικής διερεύνησης, ενώ όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, όπως το η γυναίκα να ήταν θύμα εκβιασμού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Νωρίτερα, η Πρόεδρος της Γυναικολογικής Εταιρείας Κύπρου, Αφροδίτη Ελισσαίου, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», είπε ότι στάλθηκαν ηλεκτρονικά μηνύματα σε όλα τα μέλη της, στο οποίο καλούνται αν οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία η οποία θα εξεταστεί με διακριτικότητα και εχεμύθεια.


Επίσης, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες σε κλινικές και ιατρικά κέντρα, σύμφωνα με την Πρόεδρο.
Η κα. Ελισσαίου κάλεσε τη μητέρα να επισκεφθεί το συντομότερο κάποιο γιατρό, αφού κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της από αιμορραγία, σηψαιμία ή κάποια μόλυνση.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top