ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλλει υπάλληλο του Γεν. Νοσοκομείου – ‘Σωριάστηκα και μ’ άφησε’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλλει υπάλληλο του Γεν. Νοσοκομείου – ‘Σωριάστηκα και μ’ άφησε’

Πρωτόγνωρη και τρομερή, χαρακτήρισε την εμπειρία της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μια γυναίκα που επισκέφθηκε το οφθαλμολογικό τμήμα το πρωί της Τετάρτης 11/1.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η γυναίκα που επισκέφθηκε το οφθαλμολογικό τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου στη Λευκωσία, το πρωί της Τετάρτης 11/1, θέλησε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό που συνέβη, μεταξύ της ίδιας και υπαλλήλου του τμήματος.

Όπως υποστηρίζει η παραπονούμενη, όταν έκανε εγγραφή στο τμήμα, μετά από 1:30 ώρα, ρώτησε πότε θα την δει ο γιατρός και την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να πάει στο Μακάρειο Νοσοκομείο και στην συνέχεια να επιστρέψει εκεί ξανά για να της γυρίσουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γυναίκα, πάσχει από μυασθένεια, και δεν μπορούσε να κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή για να πάρει απλά τα χρήματά της και να επιστρέψει τον φάκελό της, αφού την εγκατέλειπαν οι δυνάμεις της, κάτι που ανάφερε και στην υπάλληλο.

Όπως υποστηρίζει πάντα η παραπονούμενη, η υπάλληλος της απάντησε ότι, αν δεν επιστρέψει τον φάκελό της εκεί, θα καλέσει την Αστυνομία.

Κατά τη συζήτηση με την υπάλληλο, η παραπονούμενη ανάφερε ότι σωριάστηκε στο πάτωμα λόγω της αδυναμίας που αισθάνθηκε, αλλά, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, η υπάλληλος δεν αντέδρασε στην εικόνα αυτή, αφού δεν σηκώθηκε καν να δει τι της συμβαίνει.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top