ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλλει υπάλληλο του Γεν. Νοσοκομείου – ‘Σωριάστηκα και μ’ άφησε’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταγγέλλει υπάλληλο του Γεν. Νοσοκομείου – ‘Σωριάστηκα και μ’ άφησε’

Πρωτόγνωρη και τρομερή, χαρακτήρισε την εμπειρία της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μια γυναίκα που επισκέφθηκε το οφθαλμολογικό τμήμα το πρωί της Τετάρτης 11/1.

Συγκεκριμένα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η γυναίκα που επισκέφθηκε το οφθαλμολογικό τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου στη Λευκωσία, το πρωί της Τετάρτης 11/1, θέλησε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό που συνέβη, μεταξύ της ίδιας και υπαλλήλου του τμήματος.

Όπως υποστηρίζει η παραπονούμενη, όταν έκανε εγγραφή στο τμήμα, μετά από 1:30 ώρα, ρώτησε πότε θα την δει ο γιατρός και την ενημέρωσαν ότι έπρεπε να πάει στο Μακάρειο Νοσοκομείο και στην συνέχεια να επιστρέψει εκεί ξανά για να της γυρίσουν τα χρήματα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γυναίκα, πάσχει από μυασθένεια, και δεν μπορούσε να κάνει την συγκεκριμένη διαδρομή για να πάρει απλά τα χρήματά της και να επιστρέψει τον φάκελό της, αφού την εγκατέλειπαν οι δυνάμεις της, κάτι που ανάφερε και στην υπάλληλο.

Όπως υποστηρίζει πάντα η παραπονούμενη, η υπάλληλος της απάντησε ότι, αν δεν επιστρέψει τον φάκελό της εκεί, θα καλέσει την Αστυνομία.

Κατά τη συζήτηση με την υπάλληλο, η παραπονούμενη ανάφερε ότι σωριάστηκε στο πάτωμα λόγω της αδυναμίας που αισθάνθηκε, αλλά, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, η υπάλληλος δεν αντέδρασε στην εικόνα αυτή, αφού δεν σηκώθηκε καν να δει τι της συμβαίνει.   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top