ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνε για 3 προσθήκες… φέρνουν κι άλλο κίπερ

Πάνε για 3 προσθήκες… φέρνουν κι άλλο κίπερ

Ο προγραμματισμός στην Ομόνοια αρχίζει σιγά –σιγά να παίρνει «φωτιά».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Πέραν την επανεγγραφή του Βύντρα, στο «τριφύλλι» οι άνθρωποι της Ομόνοιας που ασχολούνται με το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας είναι συνεχώς στο ακουστικό με κάποιους ποδοσφαιριστές που πιθανόν να αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους στο υπόλοιπο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με όσα βγαίνουν προς τα έξω από το «πράσινο» στρατόπεδο φαίνεται ότι έχει παρθεί η απόφαση για να προχωρήσουν στην ένταξη τριών ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ο ένας θα είναι τερματοφύλακας και ο οποίος θα πλαισιώνει τους Χριστούδουλου και Μιχαίλοφ.

Επίσης στον Λευκωσιάτικο σύλλογο γίνονται έντονες διεργασίες για εξεύρεση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα καλύψει τα «φτερά» μετά και το κενό που άφησε με την πρόσφατη αποχώρηση του ο Λεάντρο Γκονζάλες.

Να σημειώσουμε ότι στην Ομόνοια το τελευταίο διάστημα βλέπουν και είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας αφού ως γνωστόν ο Φαμπρίτσιο από το πρωί της Πέμπτης (11/1) έχει αποτελέσει και επίσημα παρελθόν ενώ κοντά στην πόρτα εξόδου από το “Ηλίας Πούλλος” είναι και ο Εκίθα.

Σε μια άλλη εξέλιξη ο Βραζιλιάνος μέσος της Ομόνοιας, Ρομπέλινσον Κανού την Παρασκευή (12/1) αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο από το Βέλγιο όπου εκεί ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top