ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σκεπτικό για την απόφαση απόκτησης τρίτου κίπερ…

Το σκεπτικό για την απόφαση απόκτησης τρίτου κίπερ…

Στην Ομόνοια όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο έχει παρθεί η απόφαση για απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών μεταξύ άλλων και ενός τερματοφύλακα ο οποίος θα πλαισιώνει τους Χριστοδούλου και Μιχαίλοφ.

Σίγουρα αρκετοί φίλοι του Λευκωσιάτικου συλλόγου θα διερωτούνται και θα θέτουν το εύλογο ερώτημα ότι από την στιγμή που στο «τριφύλλι» υπάρχει θέμα ρευστότητας γιατί να προχωρήσει σε απόκτηση ακόμη ενός τερματοφύλακα, καθώς στο «Ηλίας Πούλλος» δεν έχει καιρό που πάτησε το πόδι του ο Βούλγαρος κίπερ, Νικολάι Μιχαίλοφ.

Από την στιγμή που ο Κωνσταντίνος Παναγή έχει διαγραφεί από το ρόστερ για την φετινή σεζόν ελέω του σοβαρού του τραυματισμού που τον ανάγκασε να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση, στην Ομόνοια έχουν μείνει με τον Μιχαίλοφ και τους δύο νεαρούς τερματοφύλακες, τον Αντρέα Χριστοδούλου και τον Αλέξανδρο Αντωνίου.

Ο Ιβάιλο Πέτεφ όμως γνωρίζει ο ίδιος από πρώτο χέρι την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και πιθανόν να έκρινε ότι ο πορτιέρο από την χώρα των Βαλκανίων να μην είναι 100%  έτοιμος κι έτσι θα ψάχνει άλλο ένα τερματοφύλακα σίγουρα πιο έτοιμο και με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, ο οποίος όταν θα κληθεί να βοηθήσει να το κάνει ανά πάσα στιγμής.

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και ο Βούλγαρος τεχνικός  θέλει να «φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά». Η απευθείας κόκκινη του Αντρέα Χριστοδούλου στο παιχνίδι με την Αλκή αφήνει την Ομόνοια μόνο με τον νεαρό και άπειρο Αλέξανδρο Αντωνίου στον πάγκο ως δεύτερη επιλογή τερματοφύλακα κι αυτό πιθανόν να ανάγκασε τον Πέτεφ να κάνει δεύτερες σκέψεις για απόκτηση ποδοσφαιριστή στην εν λόγο θέση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top