ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάγκας ποδοσφαιριστής βρήκε τσάντα με 700 ευρώ και την παρέδωσε!

Μάγκας ποδοσφαιριστής βρήκε τσάντα με 700 ευρώ και την παρέδωσε!

Μάθημα αξιοπρέπειας και εντιμότητας έδωσε ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ομάδας της Κρήτης, ο οποίος βρήκε μια τσάντα με σημαντικό χρηματικό ποσό και αντί να το κρατήσει, έκανε τα πάντα για να εξακριβώσει ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης της και να του την παραδώσει ακέραια.

Ο Πάνος Τσικουδάκης, ποδοσφαιριστής της ομάδας Άπτερα από τα Μεγάλα Χωράφια που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος, είχε μόλις τελειώσει την προπόνηση στο γήπεδο της Σούδας όταν βρήκε έξω από αυτό μία τσάντα που είχε μέσα 700 ευρώ και εισιτήρια για ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.

Χωρίς να σκεφτεί ούτε λεπτό, επικοινώνησε με το ταξιδιωτικό πρακτορείο που τα είχαν εκδώσει και ζήτησε να μάθει σε ποιο όνομα είχαν βγει.

Έτσι, έμαθε τα στοιχεία της γυναίκας που είχε χάσει την τσάντα και την πρόλαβε λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για να αναχωρήσει από τα Χανιά!

Η ιδιοκτήτρια της τσάντας ευχαρίστησε συγκινημένη για την αξιέπαινη πράξη του τον ποδοσφαιριστή, που αρνήθηκε κατηγορηματικά να δεχθεί μέρος των χρημάτων ως αμοιβή.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top