ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πριν τα ντέρμπι με τους «αιώνιους» να… εξαφανίσει την παγίδα!

Πριν τα ντέρμπι με τους «αιώνιους» να… εξαφανίσει την παγίδα!

Η Λεμεσιανή ομάδα ταξιδεύει σήμερα στην Πάφο όπου η ώρα 18:00 θα αναμετρηθεί με την Πάφο FC στο Παφιακό Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Μετά όπου έκανε το καθήκον της η ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική, κερδίζοντας τον ουραγό Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο, θέλει να δώσει συνέχεια στα τρίποντα για να πάει με τις καλύτερες προοπτικές και προσδοκίες στα δύο ντέρμπι που θα ακολουθήσουν μέσα σε τέσσερις μέρες, Τετάρτη και Σάββατο, κόντρα στους αιώνιους της Λευκωσίας, με ΑΠΟΕΛ το εξ αναβολής της 2ης αγωνιστικής στο ΓΣΠ και με Ομόνοια στο Τσίρειο Στάδιο για την 21η αγωνιστική.

Όλοι οι παίκτες της ΑΕΛ είναι στις επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ για το σημερινό παιχνίδι.  Πιθανό σχήμα είναι Βοζίνια κάτω από τα δοκάρια, Λαφράνς και Μιτρέα στο κέντρο της άμυνας, Αϊρόσα και Γουίλερ στα αμυντικά άκρα, Σοάρες και Ιρένε ως ανασταλτικά χαφ, με Σίλβα πιο μπροστά τους, δύο εκ των Αβραάμ, Σασσί, Μέσκα και Αλνταϊρ θα επιλεγούν στα «φτερά» και Αρουαμπαρένα στην κορυφή της επίθεσης.  Δεν αποκλείεται ο τελευταίος να βρεθεί στον πάγκο και στην κορυφή της επίθεσης να τοποθετηθεί ο Σασσί.  Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τεϊσέιρα, Κυριάκου, Νικολάου, Μαύρου και Ηλία.

Αναμένεται ότι η ΑΕΛ θα έχει τη στήριξη αρκετών εκατοντάδων φιλάθλων της στην ανατολική κερκίδα του Παφιακού Σταδίου για να την… σπρώξουν προς μία νέα νίκη παραμονές των δύο «καυτών» ντέρμπι με τις δύο μεγάλες ομάδες της Λευκωσίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Σε κρίσιμη κατάσταση 52χρονος μετά από τροχαίο στην επαρχία Αμμοχώστου - Προσέκρουσε σε δέντρο και ακινητοποιήθηκε



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top